14-16 db csirkeszárny
só, bors
2 dl kefir
3 evőkanál édes mustár,
3 ek méz
1 ek Piros Arany
2 ek paprikakrém (csípős)
olaj
Mártogatós
2, 5 dl tejföl
1 kk mustár
citromlé
só, fehér bors
3 cikk fokhagyma zúzva
A szárnyakat megmossuk, végeiket levágjuk. Tálba tesszük, sózzuk, borsozzuk. Egy mély tálban összekeverjük a kefirt, a mustárt, a mézet, a paprika krémet és a Piros Aranyat majd az egészet a szárnyakra öntjük. Néhány óráig a húst a pácban állni hagyjuk. A mártogatóshoz a hozzávalókat összekeverjük, és amíg a hús pácolódik állni hagyjuk. Pácolás után a csirkeszárnyakat forró olajban vagy olajsütőben ropogósra sütjük és friss kenyérrel valamint a mártogatóssal tálaljuk.
Hús szeleteket sózzuk, borsozzuk majd paprikás lisztbe forgatjuk. Letesszük őket egy tepsibe vagy tűzálló edénybe. Tejfölt összekeverjük delikáttal, fokhagymával és borssal. Ráöntj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet felszeleteljük, enyhén kiklopfoljuk. Mindkét oldalát kissé besózzuk, őrölt borssal megszórjuk. Egy hőálló tálban elkeverjük a tejet a tejföllel. Beleszórjuk a zúz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágjuk és olajon megpirítjuk, a feldarabolt mellfilével együtt. A paradicsomokat félbevágjuk, majd félretesszük.Hozzáadjuk a fokhagymát, majd paprikával fűszerezzü...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA gombát, a vöröshagymát és a paradicsomot megtisztítjuk, majd karikára vágjuk. A csirkecombokat megmossuk, majd olajjal vékonyan kikent tepsibe tesszük, megszórjuk frissen őrölt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű