Családireceptkönyv.hu

Göcseji sertéstarja


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:



80 dkg sertéstarja
50 dkg burgonya
20 dkg liszt
2 teáskanál só
1 kávéskanál szerecsendió
1 mokkáskanál őrölt fehérbors
1 egész tojás
olaj

Elkészítés:


A burgonyát lereszeljük, majd fűszerezzük sóval, szerecsendióval és fehérborssal. Elkeverjük liszttel, és 1 egész tojással. A sertéstarját szeletekre vágjuk, és kiklopfoljuk, enyhén sózzuk, megszórjuk fehérborssal, először lisztbe, majd a burgonyás masszába forgatjuk, forró olajban kisütjük.
Burgonya pürével, vagy rizzsel tálalhatjuk, de önmagában is kínálhatjuk.

Göcseji sertéstarja

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Lecsós csülök
Lecsós csülök

Egy nagy csülök,csontról lefejtve,gyönyörű,hosszú,vastag csíkokra vágva. Lesózom,majd paprikás lisztben megforgatom,olajozott tepsibe teszem.A szélét körberakom lecsóval,nem baj,ha...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Schnitzelpfanne von Dr Oetker
Schnitzelpfanne von Dr Oetker

Munkaidö: ca. 45 perc. pihenési idö: ca. 1 nap / nehézség: Egyszerü / Kalorien p. P.: nincs megadva Szelethust megmossuk majd papirtörlövel szárazra töröljük sóval és borsal füsz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Laura
Kolbásszal, sajttal és paprikával töltött karaj
Kolbásszal, sajttal és paprikával töltött karaj

A húst szeletelés után kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk a szeleteket. A paprikát felcsíkozzuk, a kolbászt szeleteljük, a sajtot szintén. A hús szelet közepére rakosgatjuk a töltelék...

Elkészítési idő: 100 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar Natúr szelet
Natúr szelet

A lapockát felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd lisztben megforgatjuk. Felforrósított olajon mindkét felén hirtelen megsütjük. Friss salátával, joghurtos öntettel kínáljuk.

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk