2 db köröm,csülök résszel együtt, egy kis darab füstölthús és egy kis pulykaszárny, hogy hús is legyen benne / mehet bele akár fül is /. Sós vízben ami épp ellepi, gyenge tűzön puhára főzöm. Apróra vágott fokhagyma amit a főzőlébe " beáztattam és rétegezéskor meglocsoltam vele a húsokat. Folpackkal kibélelt bármilyen formába beleszeded a kicsontozott a nagyon puhára megfőzött húsdarabokat, közben fokhagymával locsolgatod, a végén felöntöd a főzőlével míg szépen el nem lepi. Megrázogatod, hogy a mindenhova eljusson, kihűlés után hűtőbe rakod, kis nehezéket rakhatsz rá, hogy összébb álljon. Másnap szépen szeletelhető.
A fokhagymát a vízben áztazva keverük az anyaghoz két háromször alaposan össze dagasztjuk töltés előtt
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonnát csíkokra metéljük, és az olajban kisütjük. A fölaprított hagymát meg a ceruzányi csíkokra metélt húst hozzáadjuk. Kevergetve néhány percig tovább pirítjuk. Hozzáadjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajt kiklopfoljuk, sózzuk. Egy pohár tejfölt 3 evőkanál olajjal elkeverünk, majd egy sütőtepsi aljára kenjük, ráreszeljük a trappista sajt felét (tetszőlegesen), majd ráhelyezz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA karajt 2 szeletre vágjuk, kiklopfoljuk. Sóval, borssal fűszerezzük. A szalonnát 2 vékony szeletre vágjuk, majd bevágjuk. A szalonnát egy serpenyőben kisütjük, kivesszük, melege...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű