2 db köröm,csülök résszel együtt, egy kis darab füstölthús és egy kis pulykaszárny, hogy hús is legyen benne / mehet bele akár fül is /. Sós vízben ami épp ellepi, gyenge tűzön puhára főzöm. Apróra vágott fokhagyma amit a főzőlébe " beáztattam és rétegezéskor meglocsoltam vele a húsokat. Folpackkal kibélelt bármilyen formába beleszeded a kicsontozott a nagyon puhára megfőzött húsdarabokat, közben fokhagymával locsolgatod, a végén felöntöd a főzőlével míg szépen el nem lepi. Megrázogatod, hogy a mindenhova eljusson, kihűlés után hűtőbe rakod, kis nehezéket rakhatsz rá, hogy összébb álljon. Másnap szépen szeletelhető.
Előkészítés: A húst kiklopfoljuk, sózzuk. A fokhagymát apróra vágjuk. A sajtot lereszeljük. A burgonyát megtisztítjuk és nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük. Elkészítés:...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa-a hagymát összedaraboljuk és kevés zsíron megpiritjuk -a császárszalonnát és a tarját kockára vágjuk megpiritjuk -majd a kettőt összekeverjük -elkészitjük a galuskát maj...
Elkészítési idő: 40 Nehézség: Könnyű1. A csülköket alaposan megtisztítjuk, és kicsit lecsöpögtetjük. 2. Egy közepes méretű tepsit kikenünk zsírral. 3. Az olajat egy tálkába öntjük és belezúzzuk a fokhagymát,...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézAprító gépben összevágom a vöröshagymát és fokhagymát. Hozzákeverem a darált húshoz. Sózom, borsozom. A nyers burgonyát sajtreszelőn lereszelem, majd hozzáadom ezt is. A szikkadt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű