50 dkg csiperkegomba
30 dkg csirkemáj, szívvel együtt
2 fej vöröhagyma
2 gerezd fokhagyma
10 dkg füstölt szalonna
só, bors, majoranna
tejföl, mustár
A hagymákat karikára vágom, és a szalonna kisütött zsírján megpirítom (ha kell adok még hozzá egy kis olajat, vagy zsírt). Rádobom a felszeletelt gombát, sózom, borsozom és megpárolom, amikor megpuhult és zsírjára sült, hozzárakom a feldarabolt májat, megszórom majorannával és fehéredésig sütöm. Kevés vizet aláöntve összeforralom a ragut. Majd amikor már minden megfőtt, a tejfölt kikeverem a mustárral és belekeverem a raguval és készre forralom. Rizzsel, főtt tésztával tálalom, ki mivel szereti. Petrezselyemmel vagy apróra vágott újhagymaszárával díszítem.
Lereszeljük a cukkinit megsózzuk, közben egy lábasban vizet forralunk teszünk bele sót, egy teáskanál olajat és kifőzzük a tésztát. A lecsepegtetett tésztát kivajazott tepsibe ra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kelkáposztáról a külső leveleket leszedjük, a torzsáját kivágjuk, majd nagyon alaposan megmossuk és MAGGI Erőleves kockával ízesített vízben félpuhára főzzük. A darált húst kevé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA parmezánt és a mascarponét és az ízlés szerinti sajtot krémesre keverjük, majd hozzáreszeljük a fokhagymát, és sóval, borssal, bazsalikommal ízesítjük. A masszát legalább 1 órá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Rizs elkészítése: víz enyhe forralása, a só, a sáfrány és a leveskocka feloldása, a rizs hozzáadása, elkeverése, majd alacsony lángon való főzése/párolása kb. 30 percen át, amíg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű