menu

Családireceptkönyv.hu

Bográcsos bab


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


A bográcsba raktam először apróra vágott 2 nagy fej vöröshagymát,6-8 gerezd fokhagymát és olajon kissé pirítottam majd ráraktam a csontos húst,körmöt,egy kis füstölt húsos szalonnát és egy kis darab karikára vágott füstölt házi kolbászt,dinszteltem egy ideig majd fűszereztem,piros paprika,só, bors vegeta,1 mélyhűtőből vett zöldpaprika édes, erős majd a nagy szemű babot amit pár órával előtte beáztattam hozzá adtam és felöntöttem annyi vízzel hogy jól ellepje.Addig főztem még puha nem lett minden .

Bográcsos bab

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: HAMi
Sajtos krumpligolyók
Sajtos krumpligolyók

A krumplikat sós vízben, puhára főzzük, megpucoljuk, majd pépesre törjük. A sajtot nagy lyukú reszelőn lereszeljük, az összes hozzávalóból masszát gyúrunk, golyókat formálunk, z...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: ani44
Gombás tokány
Gombás tokány

A hagymát feldaraboljuk, majd kevés olajon megpirítjuk. Közben hozzáadjuk a gombát, amikor már a gomba is megpirult, beletesszük a kockára vágott húst. Amikor a hús már majdnem me...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Gabi
Császármorzsa
Császármorzsa

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ilonka
Tepsiben sült csirke rizskörettel
Tepsiben sült csirke rizskörettel

Elkészítése: Az egész csirkét szét daraboljuk, sózzuk, borsozzuk. Egy nagy tepsit 4-5 cm magas széllel jól kiolajozunk . A hagymát fel karikázzuk, gyengén besózzuk és a tepsi...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk