menu

Családireceptkönyv.hu

Bográcsos bab


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


A bográcsba raktam először apróra vágott 2 nagy fej vöröshagymát,6-8 gerezd fokhagymát és olajon kissé pirítottam majd ráraktam a csontos húst,körmöt,egy kis füstölt húsos szalonnát és egy kis darab karikára vágott füstölt házi kolbászt,dinszteltem egy ideig majd fűszereztem,piros paprika,só, bors vegeta,1 mélyhűtőből vett zöldpaprika édes, erős majd a nagy szemű babot amit pár órával előtte beáztattam hozzá adtam és felöntöttem annyi vízzel hogy jól ellepje.Addig főztem még puha nem lett minden .

Bográcsos bab

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Paradicsomos gnocchi sütőben sütve
Paradicsomos gnocchi sütőben sütve

A hagymát megtisztítjuk, majd egészben a lábasban felhevített olívaolajra tesszük, és körbeforgatva pirítjuk 2-3 percig. A tüzet mérsékeljük, és a passzírozott paradicsomot a lába...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Nikolett
Tökös tócsni
Tökös tócsni

A hozzávalókat összekeverjük, forró olajban kisütjük, majd tejföllel tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Cukkinis tócsni friss fűszerekkel
Cukkinis tócsni friss fűszerekkel

A cukkinit bő folyó víz alatt megmossuk, megszárítjuk és az egészet finomra reszeljük egy tálba. A cukkinit enyhén megsózzuk és legalább 5 percig állni hagyjuk. Ezután a cukkinit e...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Rakott kelkáposzta
Rakott kelkáposzta

A kelkáposztáról a külső leveleket leszedjük, a torzsáját kivágjuk, majd nagyon alaposan megmossuk és MAGGI Erőleves kockával ízesített vízben félpuhára főzzük. A darált húst kevé...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk