500 g csirkemáj
12 tojás
1 hagyma
3 gerezd fokhagyma
1⁄2 csokor petrezselyemzöld
1 tk só
1⁄2 tk őrölt bors
3 ek olaj
A csirkemájat megtisztítjuk, nagyobb darabokra vágjuk és egy kicsit előfőzzük. A vizet leöntjük róla és hagyjuk kihűlni.
A tojások felét keményre főzzük. Megtisztítjuk és nagyobb kockákra vágjuk. A hagymát és a petrezselyemzöldet felaprítjuk, a fokhagymát szétzúzzuk.
A maradék tojás felverjük és összekeverjük a májjal, a főtt kockákra vágott tojással. Hozzáadjuk a petrezselyemzöldet, hagymát, fokhagymát és alaposan átkeverjük.
Olajozott sütőtálba előmelegített sütőben kb. 30 perc alatt készre sütjük. Kenyérrel kínáljuk.
A tésztának tegyünk fel vizet egy kávéskanál sóval forrni, majd kapcsoljuk be a sütőt 200 fokra! Ha a víz már lobog, öntsük bele a tésztát és főzzük meg. A tészta felét öntsük egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÁztassuk a Shiitake gomakeveréket vízbe, főzés előtt kb. 30 perccel. A rizstészta lapokat is áztassuk hideg vízbe rövid időre, majd terítsük ki egy nedves konyharuhán. Áztassuk a S...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet kiöntjük a gyúró felületre, a közepébe mélyedést vájunk. Egy kevés langyos vizet öntünk bele, majd az élesztőt belemorzsoljuk Miután az élesztő kicsit felfutott, hozzáa...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA cukkiniket megmossuk (hámozni nem szükséges), félbevágjuk, és kikanalazzuk a magos belsejüket. Ezután a cukkini húsából is kikaparunk egy keveset, de ezt félretesszük (én aprítób...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű