1 kg burgonya
1 kg savanyúkáposzta
köménymag
só, bors
olaj
A héjában főtt burgonyát kisebb darabokra vagdaljuk. Rászórom a közepes nagyságú kockára vágott hagymát. Ízlés szerint sózom és borsozom, annyi olajat öntök rá, hogy ne legyen száraz. A végén hozzákeverem a afelaprított savanyú káposztát.
Lereszelem a káposztát.Besózom hagyom állni míg levet nem ereszt.Kinyomkodom.Rárakom az olajra dinsztelődni.Megpucolom és lereszelem az almát.Rárakom a káposztára.Kicsi ecetet adok...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A burgonyát sós vízben megfőzzük, majd összetörjük. 2. A tojássárgáját a majonézzel, a mustárral és a borssal elkeverjük, beleöntjük az összetört burgonyába, majd jól összeg...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézBurgonyát uborka gyaluval , gyalulni , forrásba lévő vízben krumpli fajtájától függően 2- 3 percig blansírozzuk , hideg vízzel hűtjük lecsepegtetjük , bő forró olajban kisütjük ,...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz