8 szelet karaj
10 dkg füstölt szalonna
4 db paprika
4 db paradicsom
2 db uborka
2 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
só, bors, őrölt kömény, pirospaprika
A tepsit kibéleltem vékonyra vágott szalonnaszeletekkel, ráfektettem a sóval, borssal, őrölt köménnyel ízesített karajszeleteket, majd a karikára vágott hagymát, paprikát, paradicsomot, uborkát és apróra vágott fokhagymát ráhalmoztam a húsok tetejére. Alufóliával letakartam és egy órát sütöttem 180 fokos sütőben. Rizslisztből készült nokedlival tálaltam
A hagymát összedaraboljuk, és kevés zsíron megpirítjuk. A császárszalonnát és a tarját kockákra vágjuk, hozzáadjuk a hagymához, és jól összepirítjuk. Elkészítjük a...
Elkészítési idő:A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a lekvárt és jól elkeverjük. A zsemléket ujjnyi szeletekre vágjuk. A tojásokat felverjük 5 dkg cukrokkal, majd a...
Elkészítési idő:A cukkinit reszeld le, forgasd össze a sóval és hagyd állni 10 percre. Facsarj ki annyi lét a cukkiniből, amennyit csak tudsz. A kifacsart cukkinihez keverd hozzá a finomra vágot...
Elkészítési idő: