50 dkg liszt
0,5 dl tej
3 tojás
só
3-4 szem krumpli (vékonyan szeletelve)
zsír
sűrű palacsinta tésztát készítünk, 4-5 nagyobb krumplit meghámozva és uborka szeletelőn vékonyra leszeletelem, .zsírral vastagon ki kent tepsibe beleöntöm a palacsinta tészta felét, .bele rakom a krumplit,.arra a palacsinta tészta másik felét öntöm, .olvasztott zsírral meglocsolom és forró sütőben pirosra sütöm, cukorral szórom meg.
A csokoládémousse-hoz verd kemény habbá a hideg tejszínt, és felhasználásig tedd hűtőbe. A tojások sárgáját elektromos kézi keverővel vagy konyhai robotgéppel keverd fehéredésig a...
Elkészítési idő:Az almát meghámozzuk, lereszeljük, édesítjük és megpároljuk, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót, kis időre hűtőbe tesszük, formázzuk, darált dióba (vagy kakaóporba) forgatjuk.
Elkészítési idő:A piskótához a tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét a cukor felével habbá verjük, a tojások sárgáját a cukor másik felével fehéredésig keverjük. A tojássárgás részhez két részletbe...
Elkészítési idő: