50 dkg mirelit kukorica (lehet konzerv, vagy friss főtt kukorica)
1 kis fej hagyma
1 gerezd fokhagyma
só
olaj vagy vaj ( ki hogyan szereti)
1 kis doboz tejföl
majonéz, mustár
só, bors, csipet cukor
A zsiradékra dobom az apróra vágott hagymát, fokhagymát, majd hozzákeverem a kukoricát, sózom és fedő alatt egy pár percig párolom, ha elkészült kihűtöm. (Én még egy kevés cukorral izesítem)
Kikeverem a majonézes mártást és hozzáadom a kukoricát és jól lehűtöm.
Vizet forralok egy edényben a sajtnak, és közben felteszem a tojásokat is főni. A sajtot bele teszem egy vastag nejlon tasakba. Ha a víz forr. beleeresztem a vízbe, úgy, hogy a zac...
Elkészítési idő:Narancs, olívabogyó, lila hagyma együtt. Nagyon furcsán hangzik, mégis az egyik legjobb saláta, ami létezik: édes, savanyú, sós és nagyon picit csípős, bár a narancslé pácában a h...
Elkészítési idő: