50 dkg mirelit kukorica (lehet konzerv, vagy friss főtt kukorica)
1 kis fej hagyma
1 gerezd fokhagyma
só
olaj vagy vaj ( ki hogyan szereti)
1 kis doboz tejföl
majonéz, mustár
só, bors, csipet cukor
A zsiradékra dobom az apróra vágott hagymát, fokhagymát, majd hozzákeverem a kukoricát, sózom és fedő alatt egy pár percig párolom, ha elkészült kihűtöm. (Én még egy kevés cukorral izesítem)
Kikeverem a majonézes mártást és hozzáadom a kukoricát és jól lehűtöm.
A virslit megfőzzük, majd felkarikázzuk. A lilahagymát vékony csíkokra vágjuk és megsózzuk. A tojásokat megfőzzük, megpucoljuk. A sárgáját egy külön tálba tesszük, kevés ételíz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA Tojásokat megfőzöm, villával összetöröm, elkeverem a a mustárral, sóval és borssal. A sonkát ledarálom, tormával elkeverem. A sajtot mikróban megolvasztom, hogy nyújtható legyen...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA káposztát és a répát lereszeljük és egy tálba tesszük. A hagymát apróra vágjuk, a salátához adjuk és jól lesózzuk. A tejfölt, a majonézt és a mustárt összekeverjük, fűszerezzük,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz uborkát nagy lyukú reszelőn lereszelem, sózom és állni hagyom. Kinyomkodom és a többi hozzávalóval összekeverem. Hűtőbe teszem 1 órára. Jó étvágyat!
Elkészítési idő: 0,5 óra Nehézség: Nehéz