menu

Családireceptkönyv.hu

Petrezselyem leves májas grízgaluskával (gyors leves


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 csokor petrezselyem
1 db leveskocka (zöldség)
1 db vöröshagyma
1 db fokhagyma
pirospaprika, só, bors
olaj
víz
kenőmájas
1 db tojás
gríz

Elkészítés:


A petrezselmyet az olajon megdinsztelem, megszórom pirospaprikával és borssal, felöntöm vízzel, majd beledobom a leveskockát, a hagymát és a fokhagymát egészben.
A kenőmájasból a tojással, grízzel galuskát készítek és amikor a leves felforr beleszaggatom a májas grízgaluskát és készre főzöm. (A galuskát nem kell fúszerezni, mert a kenőmájas fúszerezve van)

Petrezselyem leves májas grízgaluskával (gyors leves

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Székely leves karaj gombóccal
Székely leves karaj gombóccal

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Zöldborsóleves
Zöldborsóleves

1. A borsót, a karikára vágott zöldséget és a finomra vágott petrezselymet olajon megpároljuk, liszttel meghintjük. 2. Felengedjük vízzel, és puhára főzzük. 3. Tojásos galu...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
Zöldségkrémleves feta sajttal
Zöldségkrémleves feta sajttal

Olívaolajon megpároljuk a vöröshagymát, majd rádobjuk a fokhagymát és rögtön utána a pirospaprikát. Gyorsan ráöntjük a felkockázott paradicsomokat, hogy le ne égjen a pirospaprika...

Elkészítési idő: 50 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anna
Gombakrémleves
Gombakrémleves

Kevés olajon megdinszteljük a vöröshagymát és az áttört fokhagymát. A gombát összevágjuk kockákra. Kiveszünk belőle egy maréknyit. Ezt egy serpenyőben kevés olajon fogjuk megpiríta...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk