1 csokor petrezselyem
1 db leveskocka (zöldség)
1 db vöröshagyma
1 db fokhagyma
pirospaprika, só, bors
olaj
víz
kenőmájas
1 db tojás
gríz
A petrezselmyet az olajon megdinsztelem, megszórom pirospaprikával és borssal, felöntöm vízzel, majd beledobom a leveskockát, a hagymát és a fokhagymát egészben.
A kenőmájasból a tojással, grízzel galuskát készítek és amikor a leves felforr beleszaggatom a májas grízgaluskát és készre főzöm. (A galuskát nem kell fúszerezni, mert a kenőmájas fúszerezve van)
A babot áztasd be egy éjszakára, ez az első lépés, ha ezt megtetted, kész is vagy, mehetsz pihenni. Amikor eleget ázott a bab, tisztítsd meg és vágd fel a zöldségeket, tisztítsd me...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyűhttp://amiakonyhambolkikerul-hu.webnode.hu/news/palocleves/
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz olajban pirítsd meg a hagymát, majd öntsd fel 750 ml zöldség alaplével. Tedd a levesbe az apróra vágott sárgarépát és a krumplit, majd főzd 20 percig, amíg megpuhulnak. Ezt köv...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű