menu

Családireceptkönyv.hu

Rántott laskagomba


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



50 dkg laskagomba
liszt, tojás, zsemlemorzsa
só, bors
olaj

Elkészítés:


A laskagombát megmosom, leszárítom, borsos lisztben megforgatom, majd tojásba, zsemlemorzsába mártom és forró olajban kisütöm, tálalás előtt sózom. Tetszőleges körettel tálalom, én magában ettem.

 Rántott laskagomba

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar kelbimbó rántva dresszinggel krumplipürével
kelbimbó rántva dresszinggel krumplipürével

A kelbimbók külső leveleit leszedjük, megmossuk, lecsepegtetjük és megsózzuk. Előkészítünk 3 műanyag dobozt, aminek teteje van, tehát zárható. Először a lisztbe tesszük a kelbimb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Trappista pogácsa
Trappista pogácsa

Előkészítjük és kimérjük a hozzávalókat.A lisztet egy tálba szitáljuk és elkeverjük benne az élesztőport.Majd a reszelt sajttal is alaposan eldolgozzuk.Majd a reszelt sajttal is...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Rántott főtt tojás
Rántott főtt tojás

1. A tojásokat keményre főzzük, majd meghámozzuk. 2. A tojásokat hosszában elvágjuk majd megsózzuk. 3. Ezután lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, majd for...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar ŐSZIBARACK FAGYI
ŐSZIBARACK FAGYI

Összefőzzük a barackot a cukorral és citromlével, míg a barack jól meg nem puhul, majd botmixerrel pürésítjük és hagyjuk hűlni. A tejet felforraljuk és takarékra vesszük. A toj...

Elkészítési idő: 120 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk