1 kg csirkemáj
10 dkg füstölt szalonna
2 fej hagyma
3 db alma
majoranna
só, bors
pirospaprika
A szalonnát apró kockára vágom és kisütöm, a zsírjára dobom az almát, a vékony karikára vágott hagymát és üvegesre párolom. Rádobom a kockára vágott csirkemájat és jól átforgatom, majd meghintem majorannával, borssal, pirospaprikával. Végezetül pár percig fedő alatt párolom, megsózom és főtt rizzsel tálalom.
Minden zöldséget vékony hosszú csíkokra vágok, vajon vegetával megdinsztelem . Közben egy tepsi alját kirakom baconnel, majd a csirkecombokat elvágom, azokat is betekerem szalonn...
Elkészítési idő: 1,2 óra Nehézség: KönnyűKészítse elő a káposztakeveréket: Egy nagy keverőtálban keverje össze a reszelt káposztát, apróra vágott hagymát és zúzott fokhagymát. Ez a hármas alkotja a pogácsák ízgazdag alapj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lazacfilét megsózzuk, borsozzuk, és bőrével lefelé fordítva a tepsibe helyezzük. Az édesburgonyát kettévágjuk és a lazac mellé helyezzük. Az édesburgonyát és a lazacot is spray f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLereszeljük a burgonyát, kifacsarjuk, hogy megszabaduljunk a felesleges nedvességtől. Hozzáadjuk a darált húshoz, majd belekeverjük az apróra vágott petrezselymet, fokhagymát, v...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű