Hozzávalók :
60 dkg sertés lapocka
50 dkg sertés húsos csont
1 kisebb csont nélküli csülök
zsír,só,őrölt bors,
2 db sárgarépa
1 db petrezselyem gyökér
kis db karalábé
kb 10 dkg zöldborsó ( mirelit is lehet )
1 -1,5 bögre rizs,
A zsírt felforrósítom, beleteszem a kockára vágott húsokat,és a csontot.
Sózom,borsozom, fedő alatt a saját levében párolom.
A zöldségeket tisztítás után vékony karikára vágom.
Amikor a hús már majdnem kész ,hozzáadom a zöldségeket, a borsót,és készre főzöm.
A rizst kevés zsíron megfuttatom, dupla mennyiségű vízzel felengedem, sózom, borsozom, lassú tűzön, fedő alatt készre főzöm, és a hússal összekeverem.
Elkészítés: A tojásokat, a sót, a borsot, a lisztet, a tejfölt, az apróra vágott petrezselymet és a reszelt sajtot összekeverjük. A csirkemellet apróra felkockázzuk és...
Elkészítési idő:1. lépés 5 db tojást főzzünk keményre, majd pucoljuk meg, és vágjuk fel cikkekre. 2. lépés A brokkolit enyhén sós vízbe főzzük roppanósra, majd szűrjük, és csepegtessük le. (Én...
Elkészítési idő: 1 óraA szalonnát, a hagymát és a burgonyát kis kockára vágjuk, a tésztát kisebb darabokra törjük. A szalonnát megpirítjuk a sertészsíron, majd kiszedjük a serpenyőből, és félretesszük....
Elkészítési idő: