60 dkg sertéslapocka
20 dkg füstölt szalonna
1 fej vöröshagyma
kimagozott aszalt szilva
őrölt bors
só
A húst meg a szalonnát kis kockákra vagdaljuk, és forró vajban átpirítjuk. Hozzáadjuk a finomra karikára vágott hagymát, az aszalt szilvákat, és 1,5 dl vizet. Megsózzuk, megborsozzuk, és fedő alatt közepes lángon főzzük, amíg a hús megpuhul. Zöldséges rizzsel tálalom.
A hozzávalókból a szokásos módon fasírtot gyúrtam, majd kis gombócokat görgettem belőlük. Sütőpapírral bélelt sütőlapon 180 fokon 35 percet sütöttem.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: a tarját vegetával, feketeborssal fűszerezzük, majd forró olajon mindkét oldalát elősütjük. Kizsírozott tepsibe tesszük. Ugyanebben a serpenyőben az összevágott májat...
Elkészítési idő: 1 óra 30 perc Nehézség: Könnyű1. Ha egész karajt vásároltál, akkor szeleteld fel, kb. 1 cm-es szeletekre. 2. Klopfold ki a húst. A natúr szelet vastagsága ideálisan kb. 5-7 mm, és egyenletesen vastag a...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűAz összes összetevőt feltesszük főzni /kb 3-4 óra/, fűszerek és só nélkül. A csülköt, körmöt ledaráljuk, a szívet, nyelvet kockára vágjuk fel. Az egészet összekeverjük, fűszerezz...
Elkészítési idő: 2-3 nap Nehézség: Közepes