Családireceptkönyv.hu

Sertésragu aszalt szilvával


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:




60 dkg sertéslapocka
20 dkg füstölt szalonna
1 fej vöröshagyma
kimagozott aszalt szilva
őrölt bors

Elkészítés:


A húst meg a szalonnát kis kockákra vagdaljuk, és forró vajban átpirítjuk. Hozzáadjuk a finomra karikára vágott hagymát, az aszalt szilvákat, és 1,5 dl vizet. Megsózzuk, megborsozzuk, és fedő alatt közepes lángon főzzük, amíg a hús megpuhul. Zöldséges rizzsel tálalom.

Sertésragu aszalt szilvával

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Dóra
Magyaros sertésszelet
Magyaros sertésszelet

A karajt leválasztottam a csontról, valamit a szűzérmét is, az enyémen az is volt. A csontot félretettem a levesnek. A húst szeletekre vágtam, sóztam, frissen őrölt borssal és kömé...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar BBQ oldalas
BBQ oldalas

A húst darabold fel a csíkok mentén akkora szeletekre, hogy kényelmesen tudd sütni. Mosd meg alaposan, hogy véletlenül se maradjanak rajta csontszilánkok. Az oldalast tedd kevés zs...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fasirt
Fasirt

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Vivien
Brassói
Brassói

A húst kis kockákra vágjuk és kevés olajon kifehérítjük. Ehhez teljes láng fog kelleni. Egyből jöhetnek is rá a felsorolt fűszerek, kivéve a pirospaprikát. Magától is fog egy kevés...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk