40 dkg karfiol
20 dkg darált sertéshús
2,evőkanál olaj
1,fej vöröshagyma
1,kefir
só, fűszerpaprika , őrölt bors.
A hagymát olajon megpirítjuk, hozzá adjuk a darált húst, sóval borssal paprikával ízesítjük. Kevés vízzel megpároljuk.
A karfiolt megtisztítjuk félpuhára főzzük.
A tepsit kiolajozzuk a karfiol felét rá helyezzük , utána ráöntjük a megpárolt húst, és ráöntjük a karfiol másik felét végezetül kefirrel leöntjük.
Kefir helyett tejfölt is lehet használni :)
Disznómájat jól átmossuk, felcsíkozzuk és bő olajban, a kockára vágott hagymával, felrakjuk sülni. Miután átpirult, az utolsó 1 -2 percben fűszerezzük és sózzuk meg. Jól megkavarga...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst sóval, borssal ízesítjük. A vajat felolvasztjuk, felforrósítjuk és a hús mindkét oldalát sötétbarnára sütjük benne. A szeleteket tűzálló edénybe, egymás mellé fektetjük. A s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst a többi hozzávalóval alaposan eldolgozom, majd fóliára téve téglalap alakúra nyújtom. A tojásokat megfőzöm . A töltelék hozzávalóit is tetszés szerint aprítom, összekevere...
Elkészítési idő: 1-1.5 óra Nehézség: Közepes1. A kivert, megsózott megborsozott bordaszeleteket kevés olajban hirtelen, szép pirosra sütjük. 2. Kuktaedény aljára rakjuk, tetejét beborítjuk karikára vágott lángolt kolbáss...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű