40 dkg karfiol
20 dkg darált sertéshús
2,evőkanál olaj
1,fej vöröshagyma
1,kefir
só, fűszerpaprika , őrölt bors.
A hagymát olajon megpirítjuk, hozzá adjuk a darált húst, sóval borssal paprikával ízesítjük. Kevés vízzel megpároljuk.
A karfiolt megtisztítjuk félpuhára főzzük.
A tepsit kiolajozzuk a karfiol felét rá helyezzük , utána ráöntjük a megpárolt húst, és ráöntjük a karfiol másik felét végezetül kefirrel leöntjük.
Kefir helyett tejfölt is lehet használni :)
A mustárt, a mézet, az olívaolajat összekeverjük, fokhagymával, sóval és borssal ízesítjük. A kb. másfél centi vastag hússzeletek mindkét oldalát megkenjük a páccal, és 24...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA húst megmossuk, ujjnyi vastagságú közökkel bevágjuk, mintha felszeletelnénk, de ne vágjuk át teljesen, az alja fogja majd össze. A szárított paradicsomot apró darabokra vágjuk,...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű1. A tarját felszeleteljük, és kiklopfoljuk. 2. Sózzuk, borsozzuk, majd dörzsöljük be az összezúzott fokhagymával. 3. A szeleteket vékonyan bekenjük mustárral, és lefedve...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz