Családireceptkönyv.hu

Darált Sertés Karfiolrakásban


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


40 dkg karfiol
20 dkg darált sertéshús
2,evőkanál olaj
1,fej vöröshagyma
1,kefir
só, fűszerpaprika , őrölt bors.

Elkészítés:


A hagymát olajon megpirítjuk, hozzá adjuk a darált húst, sóval borssal paprikával ízesítjük. Kevés vízzel megpároljuk.
A karfiolt megtisztítjuk félpuhára főzzük.
A tepsit kiolajozzuk a karfiol felét rá helyezzük , utána ráöntjük a megpárolt húst, és ráöntjük a karfiol másik felét végezetül kefirrel leöntjük.

Trükkök, tippek, praktikák:


Kefir helyett tejfölt is lehet használni :)

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar HAGYMÁS DISZNÓMÁJ
HAGYMÁS DISZNÓMÁJ

Disznómájat jól átmossuk, felcsíkozzuk és bő olajban, a kockára vágott hagymával, felrakjuk sülni. Miután átpirult, az utolsó 1 -2 percben fűszerezzük és sózzuk meg. Jól megkavarga...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Sajtos sertéskaraj
Sajtos sertéskaraj

A húst sóval, borssal ízesítjük. A vajat felolvasztjuk, felforrósítjuk és a hús mindkét oldalát sötétbarnára sütjük benne. A szeleteket tűzálló edénybe, egymás mellé fektetjük. A s...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Töltött fasírt zöldségesen
Töltött fasírt zöldségesen

A húst a többi hozzávalóval alaposan eldolgozom, majd fóliára téve téglalap alakúra nyújtom. A tojásokat megfőzöm . A töltelék hozzávalóit is tetszés szerint aprítom, összekevere...

Elkészítési idő: 1-1.5 óra
Nehézség: Közepes
share
Karaj - Vecsési sertésborda - OK
Karaj - Vecsési sertésborda - OK

1. A kivert, megsózott megborsozott bordaszeleteket kevés olajban hirtelen, szép pirosra sütjük. 2. Kuktaedény aljára rakjuk, tetejét beborítjuk karikára vágott lángolt kolbáss...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk