• 1,5 kg sertéscomb
• 2 fej fokhagyma
• 1 kanál só
• 1 kávéskanál őrölt bors
• 1 mokkáskanál köménymag
• 50 dkg zsír
A fokhagymát megtisztítjuk. A húst befűszerezzük.
A sertéscombot egy lábasba tesszük a fokhagymával, zsírral és a köménymaggal. Annyi vizet öntünk rá, hogy félig ellepje és fedő alatt el kezdjük főzni. Ha a vizet kezdi elfőni, azt folyamatosan pótoljuk, amíg a hús puhulni kezd.
Amint a víz teljesen elpárolog róla, szép pirosra sütjük
A karajszeleteket kiklopfoljuk, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A panírozáshoz előkészítjük a lisztet, a tojást,zsemlemorzsát a kukoricapelyhet , Ez utóbbit aprítjuk ( lehet...
Elkészítési idő: 20 Nehézség: KönnyűA húst rostjaira merőlegesen 12 vastagabb szeletre vágjuk. A szeleteket sózzuk, borsozzuk. Olajat melegítünk, a hússzeletek mindkét oldalát megpirítjuk rajta. (Annyi húst teszün...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A húst kicsit kiklopfoljuk, és a széleit bevagdossuk. 2. Megsózzuk majd lisztbe forgatjuk. 3. Az olaj felét felforrósítjuk, majd beletesszük a húst. Addig pirítjuk mindk...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz- A húst fűszerezzük és bekenjük olajjal. Egy napra hűtőbe tesszük. - Mély zsebeket vágunk a húsba, és a kolbászt, a szalonnát és a hagymát a zsebekbe helyezzük. - Fólia alatt...
Elkészítési idő: 150 perc Nehézség: Közepes