• 1,5 kg sertéscomb
• 2 fej fokhagyma
• 1 kanál só
• 1 kávéskanál őrölt bors
• 1 mokkáskanál köménymag
• 50 dkg zsír
A fokhagymát megtisztítjuk. A húst befűszerezzük.
A sertéscombot egy lábasba tesszük a fokhagymával, zsírral és a köménymaggal. Annyi vizet öntünk rá, hogy félig ellepje és fedő alatt el kezdjük főzni. Ha a vizet kezdi elfőni, azt folyamatosan pótoljuk, amíg a hús puhulni kezd.
Amint a víz teljesen elpárolog róla, szép pirosra sütjük
1. A hússzeleteket jól kiverjük és sóval, törött borssal, kevés köménymaggal, mustárral, fokhagymával fűszerezzük. 2. Alufóliával kibélelt tepsi aljára gombás lecsót helyezünk....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA lapockát felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd lisztben megforgatjuk. Felforrósított olajon mindkét felén hirtelen megsütjük. Friss salátával, joghurtos öntettel kínáljuk.
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A vöröshagymát apróra vágjuk. A húst csíkokra vágjuk. A paprikát, paradicsomot 1 cm-es kockákra vágjuk. A sonkát is apró kockákra vágjuk és kolbászt is felkarikázzuk. 2. A na...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonnát felkockázzuk, egy serpenyőben megpirítjuk. Hozzáadjuk a fűszereket, a hagymát, és az almát. Ha megfőtt, edényekbe kimérjük.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű