• 1,5 kg sertéscomb
• 2 fej fokhagyma
• 1 kanál só
• 1 kávéskanál őrölt bors
• 1 mokkáskanál köménymag
• 50 dkg zsír
A fokhagymát megtisztítjuk. A húst befűszerezzük.
A sertéscombot egy lábasba tesszük a fokhagymával, zsírral és a köménymaggal. Annyi vizet öntünk rá, hogy félig ellepje és fedő alatt el kezdjük főzni. Ha a vizet kezdi elfőni, azt folyamatosan pótoljuk, amíg a hús puhulni kezd.
Amint a víz teljesen elpárolog róla, szép pirosra sütjük
1. Olajon megpirítom a hagymát, rádobom a darált húst, a felkarikázott kolbászt, a felaprított fokhagymát és fehéredésig sütöm. 2. Amikor levet enged, megpaprikázom, sózom, bor...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézKockára vágunk 10 dkg szalonnát, kipirítjuk, megdinszteljük benne a felvágott vöröshagymát, majd a zúzott fokhagymát is. Meghintjük őrölt pirospaprikával, majd rögtön öntünk rá egy...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA szalonnákat vékony, gyufaszál vastagságú csíkokra vágom, zsírjára sütöm, hozzá adom az apró kockára vágott vöröshagymát, üvegesre párolom, majd rádobom a csíkokra vágott húst és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hússzeleteket kiklopfoljuk, grillfűszerrel megszórjuk, és kevés olajon pirosra sütjük. A hagymát, a csirkemájat, a paprikát, a paradicsomot, a gombát és a szalonnát kisebb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű