• 1,5 kg sertéscomb
• 2 fej fokhagyma
• 1 kanál só
• 1 kávéskanál őrölt bors
• 1 mokkáskanál köménymag
• 50 dkg zsír
A fokhagymát megtisztítjuk. A húst befűszerezzük.
A sertéscombot egy lábasba tesszük a fokhagymával, zsírral és a köménymaggal. Annyi vizet öntünk rá, hogy félig ellepje és fedő alatt el kezdjük főzni. Ha a vizet kezdi elfőni, azt folyamatosan pótoljuk, amíg a hús puhulni kezd.
Amint a víz teljesen elpárolog róla, szép pirosra sütjük
A csont nélküli tarját (1,5 kg), újjnyi vastag szeletekbe (8 db) vágtam. Kicsit mind két oldaláról megklopfoltam, hogy a rostjai lazuljanak.Egy edénybe, amibe a húsok beleférnek pá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa sárgarépát a fehérrépát az almát megtisztítjuk majd apró darabokra vágva feltesszük főni...hozzáadunk sót ízlés szerint beletesszük a babér levelet és az őrölt borsot...és puhára...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A hússzeleteket befűszerezzük és lisztbe forgatjuk majd forró olajban hirtelen elősütjük és papírtörlőre rakjuk. 2. Az olajban, amiben a húst sütöttük megpirítjuk az apróra...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A bacon szalonnát 3 cm-es csíkokra vágjuk, a hagymát felkarikázzuk, a sajtot lereszeljük. A cserépedényben - amelyet ha szükséges előzőleg...
Elkészítési idő: 100 perc Nehézség: Könnyű