menu

Családireceptkönyv.hu

Húsos rakott tészta


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


25 dkg tészta,
25 dkg darált hús
10 dkg füstölt sajt
4 ek.olaj
vegeta,
1db egész tojás
3 gerezd fokhagyma,
2 ek.paradicsom püré,
bors,só

Elkészítés:


1.tésztát kifőzni,
2.olaj,paradicsom püre,fokhagyma,darált hús,fűszerek,ezt az egészet szépen lepirítani még a hús fehér lesz,rá önteni 1-2 dl vizet és és puhára párolni,
3.a tojást habosra keverni
4.hagyni kihűlni és a langyos húsra ráönteni a felvert tojásokat,
5.tepsit kivajazni,zsemlemorzsázni és ebbe belerétegezni a tésztát,húst,addig rétegezni ,míg minden el nem fogy,
6.tetejére sajtot reszelni,
7.előmelegített sütőben 25-30 percig fólia alatt sütni,majd levenni a fóliát és addig sütni még a sajt szép piros lesz.

Nyami,nyami!!!!

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Comb - Zöldborsós aprópecsenye
Comb - Zöldborsós aprópecsenye

1. A húst 2-3 cm széles, 4-5 cm hosszú csíkokra vágjuk. 2. A szalonnát vékony csíkokra metéljük, zsírjára sütjük. 3. A megtisztított, felkarikázott hagymát és a vékonyra sz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar KOLBÁSSZAL TÖLTÖTT SERTÉS DAGADÓ HAGYMÁS BURGONYAGOM
KOLBÁSSZAL TÖLTÖTT SERTÉS DAGADÓ HAGYMÁS BURGONYAGOM

A dagadót felvágjuk és megtöltjük a kolbászhússal és összevarrjuk. Kívülről bekenjük mindenhol piros arannyal. A hagymát megpucoljuk karikára vágjuk és a sütő zacskóba tesszük a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Cigánypecsenye egyszerűen
Cigánypecsenye egyszerűen

Hagymát pucolok, majd karikákra vágom. A szalonnaszeleteket beirdalom. A tarjákat megmosom és lecsepegtetem, majd egy tálcán sorba rendezem őket. A fűszereket egy tálkában össze...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar MILÁNÓI SERTÉSBORDA
MILÁNÓI SERTÉSBORDA

A forró zsiradékban üvegesre dinsztelem a vöröshagymát, majd benne a fokhagymát. Átpirítom benne a sonkát is, majd ráteszem a gombát. Sózom, borsozom, várok, ameddig saját levében...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk