Hozzávalók:
10 szép szelet tarja,
8-9 gerezd fokhagyma reszelve,
1 ek. steak bors,
1 ek. flekken fűszerkeverék,
1 tk. őrölt chili,
só,
étolaj.
A tarjaszeleteket egy kicsit kiklopfoljuk, az inas részeket bevagdossuk. a hússzeleteket bedörzsöljük sóval, borssal, flkekken fűszerrel, chilivel, és a fokhagymával. Öntünk rá egy kevés olajat, letakarjuk és egy éjszakára a pácban hagyjuk. Reggel egy tepsit olajjal megkenünk és belehelyezzük a hússzeleteket,/én fóliával letakartam/ ráöntjük a fűszeres olajat. Lassú tűzön finom porhanyósra sütjük. Petrezselymes burgonya készült hozzá.
Jó étvágyat kívánok!
1. Vajban kevés finomra vágott vöröshagymát pirítunk és hozzáadjuk a lereszelt főtt burgonyához. 2. Sóval, őrölt borssal fűszerezzük és belekeverjük az apró kockákra vágott köm...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA bordaszeletek mindkét oldalát bedörzsöljük sóval, borssal, zúzott fokhagymával, majd egy felfórosított serpenyőben mindkét oldalát szép pirosra sütjük. Majd a serpenyőből kives...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűaz reszelt bundás húshoz... A húst felszeleteljük majd kiklopfoljuk fűszerezzük....a krumplit megpucoljuk és a zsemlemorzsába reszeljük a húst lisztbe a tojásba majd a reszelt kr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szikkadt kenyeret vagy zsemlét áztasd be hideg vízbe. Ha megszívta magát, vedd ki, és alaposan csavard ki. -A krumplit és a sárgarépát kislyukú reszelőn lereszeljük A darált...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű