A sajttal és sonkával töltött hússzelet a konyhámban egy megunhatatlan csemege. Erre ékes bizonyíték, hogy a család folyamatosan ezt kéri tőlem ebédre vagy vacsorára. Én is nagyon szeretem, de legutóbb próbáltam egy kis csavart is vinni a fogásba.
A cordon blue klasszikus módon készült el, sertéshúsból, minőségi füstölt sonkából és karakteres sajtból, bepaníroztam és kirántottam. Ezután jött az újítás: az elkészült, rántott hússzeleteket sütőtálba tettem, majd meglocsoltam a tejfölös-tojásos-fehérboros mártással. 180 fokon további 15-20 percig sütöttem, majd tálaltam a családnak. Nagy sikert arattam a kicsit másképp készült cordon bleu-vel.
https://www.topreceptek.hu/recept/cordon-bleu-kicsit-maskepp-r820
A karajszeleteket kiklopfoljuk,sózzuk,borsozzuk,grillfűszerrel megszórjuk. A hússzeleteket lisztbe forgatjuk és serpenyőben, kevés vajon elősütjük majd a maradék zsiradékkal együtt...
Elkészítési idő:Az olaj, a keményre főtt tojások és a tejföl kivételével a többi hozzávalóból fasírtmasszát készítünk, melyhez adhatunk némi petrezselyem zöldet és ízlésünk szerint fűszerezzük a m...
Elkészítési idő: 503 tojást keményre főzünk. A megtisztított főtt tojást felkarikázzuk. A legszebb tojáskarikákat félretesszük a fasírt torta tetejére. A többi részt apróra vágjuk. A darált húst s...
Elkészítési idő: