Sertéscombot (1 kg) használtam, amit kétszer ledaráltam, egy fej vöröshagymával és 4 cikk fokhagymával együtt.
húsgombóc:fűszerek,tojás,zs.morzsa,vöröshagyma, foghagyma.
Sós vizbe főzni,szűrni, vajat rá.
zöldségek:vegyese,roppanósra piritani
tészta főz, hozzáad a zöldségekhez, együtt pirítani.
kaporszósz:vaj+liszt+kapor+főzőtejszín, só, cukor, citromlé
A tarját kicsit klopfoljuk ki, majd mindkét oldalán sózzuk és borsozzuk a szeleteket. Keverjük össze a pác hozzávalóit, a zúzott fokhagymát, a pirospaprikát, az olajat, a rozmar...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMindennek a kulcsa a bevagdosás Első lépésként alaposan át kell mosni a malacot, majd be kell vagdosni a bőrét. Arra figyeljünk, hogy csak a bőrt vágjuk, a zsírt már ne érje a pen...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát megmossuk. A musttal és a húsos szalonnával feltesszük főni. Ha szükséges, pótoljuk a folyadékot, de csak nagyon minimális lehet alatta. A burgonyát megmossuk, héjában...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes1. A karikára vágott burgonyát roppanósra előfőzzük, a kelkáposztát laskára vágjuk, majd a kockára vágott vöröshagymát kevés olajon üvegesre pároljuk. 2. Hozzáadjuk a kelkáposz...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz