A meghámozott és hasábokra vágott krumplit vékony hasábokra vágtam, egy tálban kevés olajjal összekevertem és sütópapírrail bélelt tepsiben, 220 fokra előmelegített sütőben kb. 50-60 perc alatt piros, ropogósra sütöttem. Utólag sóztam, de előre is be lehet fűszerezni, különféle fűszerekkel.
1. A vékonyra szeletelt burgonya felét kivajazott és zsemlemorzsával megszórt tepsibe tesszük, szeleteljünk rá 8 db főtt tojást, kolbászt és sonkát, majd a többi burgonyát. 2....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA megtisztított spárgát sós vízben 15-20 percig főzzük. A spárga főzésekor a vízbe mindig tegyünk egy csapott evőkanál cukrot. A megfőtt spárgát szűrjük le és hagyjuk kihűlni...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, majd bekenjük 1-1evőkanál ajvárral. A húsra tesszük a főtt sonkát, majd a sajtot és a keskenyebb oldalukról feltekerjük. Hústűvel vagy fogpiszkál...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA húst – miután inas, hártyás részeit lefejtettük – 1,5 centis kockákra, a hagymát finomra vágjuk. A zsírt egy bográcsban, közepesen erős tűz fölött fölolvasztjuk, majd a hagymát k...
Elkészítési idő: 150 perc Nehézség: Közepes