80 dkg sertéshús (kockára vágva)
30 dkg mirelit zöldségkeverék
hagyma
fokhagyma
olaj
pirospaprika, só, bors
papracisompüré
tészta (főtt)
reszelt sajt
Olajon megdinsztelem az apróra vágott hagymát megszórom pirospaprikával, rádobom a kockára vágott húst, megsózom, borsozom, paradicsom pürét teszek hozzá, felöntöm vízzel és párolom. Amikor már megpuhult, hozzádobom a zöldségkeveréket és készre párolom. A tésztát kifőzöm sós vízben, leszűröm és hozzákeverem a zöldséges pörkölthöz.
A tetejét megszórom reszelt sajttal. (ez el is hagyható)
Ha szükséges, átmossuk a káposztaleveleket és a vágott káposztát, a levelekből a vastagabb ereket kivágjuk. A töltelék hozzávalóit kézzel összegyúrjuk, és egyenként megtöltjük a l...
Elkészítési idő:A cukkinit meghámozzuk és csíkokra vágjuk, olajon megpároljuk, és hozzáadjuk a csíkokra vágott sonkát és a préselt fokhagymát. Sóval, borssal és bazsalikommal ízesítjük. Közben...
Elkészítési idő: 30 percA darált húst egy tálba rakom, a rizst megmosom, és hozzáadom a húshoz. A hagymákat olajon megpirítom, lehúzom a tűzről, majd pirospaprikával megszórom (ez egy pörkölt alap), rá...
Elkészítési idő: