80 dkg sertéshús (kockára vágva)
30 dkg mirelit zöldségkeverék
hagyma
fokhagyma
olaj
pirospaprika, só, bors
papracisompüré
tészta (főtt)
reszelt sajt
Olajon megdinsztelem az apróra vágott hagymát megszórom pirospaprikával, rádobom a kockára vágott húst, megsózom, borsozom, paradicsom pürét teszek hozzá, felöntöm vízzel és párolom. Amikor már megpuhult, hozzádobom a zöldségkeveréket és készre párolom. A tésztát kifőzöm sós vízben, leszűröm és hozzákeverem a zöldséges pörkölthöz.
A tetejét megszórom reszelt sajttal. (ez el is hagyható)
Elsőször rózsáira szedjük a brokkolit és puhára pároljuk. Ezután apró darabokra vágjuk. Közben az édesburgonyát megpucoljuk és vékony karikákra vágjuk, majd megsózzuk és fűszerezzü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőkészítjük az alapanyagokat, a szalonnát felkockázzuk, a hagymát félfőre vágjuk, a fokhagymát megpucoljuk és felszeleteljük. Egy serpenyőben közepes hőmérsékleten elkezdjük a sz...
Elkészítési idő: Fél óra Nehézség: KönnyűEgy tűzálló tálat kikenünk vajjal, majd az aljára egy sor burgonykarikát rakunk. Erre szórjuk a póréhagyma-karikákat. Kissé megsózzuk, kevés fehérborssal meghintjük. Ezután a besó...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: Könnyű