csibe máj
rizs
trappista sajt
borsó
vöröshagyma
olaj
só, bors, ételízesítő
A vöröshagymát megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk. Olajon lepirítjuk, majd hozzáadjuk a megtisztított, apró kockákra végott csibemájat.
Jól átforgtjuk, pici vízzel felengedjük, ha megfőtt a máj picit sózzuk, borsozzuk, ételízesítővel megszórjuk (NE AZ ELEJÉN, MERT MEGKEMÉNYEDIK A MÁJ).
A rizst másik edényben kevés olajon megpirítjuk, majd felengedjük vízzel, sózzuk , borsozzuk.
Amikor már majdnem kész, hozzáadjuk a lecsepegtetett borsót (ha friss/fagyasztott akkor már az elején).
A megpárolt csirkemájat összeborítjuk a borsós rizzsel, jól összeforgatjuk és hozzáadjuk a reszeét sajtot.
A megtisztított burgonyákat kettévágjuk. Egy közepes méretű tűzálló tál alját kikenjük margarinnal, majd a burgonyákat vágott felükkel lefelé a tálba állítjuk. A tetejét megszórjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst a hagymával és a paprikával pörköltnek elkészítjük, majd egy tepsi aljára tesszük.Rászórjuk a reszelt sajtot, beborítjuk a kukoricával és az elkészített krumplipürét rátessz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA zöldségeket megmossuk, felkockázzuk. A cukkinin hagyjuk rajta a héját, szebb lesz az összhatás. (Nekem egy kisebb zsenge példányom volt, ezért magozni sem kellett). A lilahagymát...
Elkészítési idő: 30perc Nehézség: KönnyűMelegítsd elő a sütőt 180 fokra és egy tepsit bélelj ki sütőpapírral. Keverd össze a hozzávalókat és formázz belőle kis gombócokat, amelyeket egyesével lapíts el a sütőpapíron....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű