1 kisebb édesburgonya vízben főzve
1 tojássárgája
1 ek. kókuszliszt
1 ek. utifűmaghéj
1 gerezd fokhagyma
kisebb vöröshagyma fele
só,
bors
kockára vágott húsos szalonna (most sült császár volt)
Villával összetörtem az édesburgonyát, belekavartam a tojássárgáját, liszteket, fűszereket, és a kockázott szalonnát.
Kerek szilikonformába tettem, tetejére még szalonnát rakosgattam.
Sütés 200 fokon 35-40 perc
A tej egy részét meglangyosítjuk, teszünk bele 1 tk cukrot, és felfuttatjuk benne az élesztőt. (Én szoktam rá szórni a tetejére egy marék lisztet, hogy a kémiai hatás beinduljon.)...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymákat és a spenótot felaprítjuk, a sajtot lereszeljük. A tésztát lobogó, sós vízben megfőzzük. Miután leszűrtük, kevés olajjal összeforgatjuk, majd lefedve melegen tartjuk. S...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tésztához A tojásokat keményre, a tésztát félkeményre főzzük. Egy vajjal kikent tepsibe öntjük a tészta harmadát, majd a felkockázott sonka harmadát, az apró karikákra vágott h...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűPreheat your oven to 400F. Cut your baguette in half, and then cut each half length-wise. (This makes the full loaf easier to manage, and allows you to place a half loaf at each en...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű