1 kisebb édesburgonya vízben főzve
1 tojássárgája
1 ek. kókuszliszt
1 ek. utifűmaghéj
1 gerezd fokhagyma
kisebb vöröshagyma fele
só,
bors
kockára vágott húsos szalonna (most sült császár volt)
Villával összetörtem az édesburgonyát, belekavartam a tojássárgáját, liszteket, fűszereket, és a kockázott szalonnát.
Kerek szilikonformába tettem, tetejére még szalonnát rakosgattam.
Sütés 200 fokon 35-40 perc
Készítsük elő a zöldségeket. A cukkinit vágjuk félbe, majd kanál segítségével távolítsuk el a magjait. Ha kész, vágjuk apró (0,5x05cm) kockákra. A hagymát vágjuk finomra, a gombát...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A makarónit bő, sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük. 2. A forró tésztát lábasba öntjük, apró vajdarabkákat teszünk rá, majd rászórjuk a reszelt sajt felét. 3. Nem keverj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA spagettit sós vízben kifőzzük, majd miután leszűrtük róla a vizet, kevés olívaolajon megfuttatjuk. Eközben a hagymákat megpucoljuk, a vöröshagymát kockázzuk, a fokhagymát pedig...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet felcsíkozzuk, olívaolajban megforgatjuk egy serpenyőben, míg ki nem fehéredik, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. A többi hozzávalót kockára vágva, hozzáadjuk...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű