1/2 csésze mandulaliszt
1/2 cs tápiókaliszt
1 csésze zsíros kókusztej
Cocomast öntöttem a csészébe, majd rá kevés vizet, ehhez kevertem a liszteket gépi habverővel.
Fokhagymával és kókuszzsírral dörzsöltem be.
Gyroshoz is jó.
Anita Ber (az én élhető paleom FB oldalról)
Az olajat felforrósítom, a hagymát megfuttatom benne. Hozzáadom a káposztát, a borsót, a gombát, a répát, a mézet, a rántottát csíkokra vágom, majd ezt is és a fokhagymát is hozzá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMeg kell főzni a meghámozott krumplit, jó ki kell hűteni, villával vagy krumplinyomóval pürévé varázsolni, :) utána mindent beletenni, egy nem ragadós tésztát kell kapni. Az olajat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA disznó zsírt,olajat,ectet,sót összekeverjük a forró vízzel és hozzáajuk a lisztet ,tojást és jól kidolgozzuk a tésztát , letakarva 1 órát pihentetjük.Pihentetés után 3-4 részre o...
Elkészítési idő: 2óra Nehézség: KözepesA tojást picit felverem a sóval, és annyi lisztet teszek bele, hogy jó kemény tészta legyen.majd vékonyra kinyújtom, és összevágom.
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes