1/2 csésze mandulaliszt
1/2 cs tápiókaliszt
1 csésze zsíros kókusztej
Cocomast öntöttem a csészébe, majd rá kevés vizet, ehhez kevertem a liszteket gépi habverővel.
Fokhagymával és kókuszzsírral dörzsöltem be.
Gyroshoz is jó.
Anita Ber (az én élhető paleom FB oldalról)
A hagymát zsíron megdinsztelem a húst hozzáadom és fehéredésig pirítom majd a paradicsompürét,húsos paradicsom mártást,ketchupot,bolognai port,apró kockára vágott répát,szeletelt g...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejbe belekeverjük a grízet és a cukrot. Szokásos tejbegrízt főzünk. Mikor kicsit kihűlt, belekeverjük a tehéntúrót és a vaníliás cukrot. Gombócokat form...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítési idő: Nehézség: Könnyű
Előszöris elkészítjük a házi cajun fűszerkeveréket. Ehhez az egész fűszereket (római kömény, szegfűbors, feketebors, kardamom) lepirítjuk egy forró, száraz serpenyőben. Amikor a ma...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű