1 közepes hokkaido tök (hámozatlanul használjuk)
2 ek zsíradék
1 fej v.hagyma
2 gerezd fokhagyma
balzsamecet
só,bors, szerecsendió, curry
Megpirítjuk a hagymákat (illatozásig) majd rárakjuk a zöldségfélét. Készítettem már cékla-édesburiból, ekkor előbb a céklát pároljuk és később tesszük rá az édesburgonyát.
Fűszerezzük, rátesszük a balzsamecetet és a fedőt.
Mikor majdnem kész levesszük a fedőt amíg a folyadékot felszívja.
Paleo-ínyenctől
Hozzávalók: 2,5 kg burgonya, 7 db tojás, 4 dkg só, 5 gramm szerecsendió, 15 dkg liszt, 20 dkg zsemlemorzsa, 1/2 liter olaj. A burgonyát megtisztítjuk, megmossuk, majd 2x2 cm-es...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Felaprítjuk a lilahagymát. 2.Kikeverjük a szószt, hozzáadjuk a lencsét. 3.Pár órára hűtőbe tesszük.
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű1. A burgonyát megmossuk, és meghámozzuk. 2. A lehető legvékonyabb szeletekre vágjuk fel, de ügyeljünk rá, hogy hasonló méretűek legyenek. 3. Olajban magas főfokon kisütjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt melegítsd elő 200 C-ra. A parázsburgonyákat alaposan mosd meg, és vágd őket félbe. A sütőlemezen kend el az olvasztott vajat. Egyenletesen szórd szét rajta a parmezánt,...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű