Hozzávalók 6 kisebb zsemléhez: 2 dkg kókuszzsír 2 tojás 1 tk só 1 mk szódbikarbóna 1 tk citromlé 15 dkg langyos víz 1 dkg útifű maghéj 3 dkg zsírtalanított kókuszliszt 3 dkg tápióka keményítő 1 csapott tk. konyak liszt 2 dkg napraforgó mag
A száraz hozzávalókat összevegyítjük. Külön tálban elkeverjük a zsírt, a tojásokat, a vizet és a citromlevet, majd vegyítjük a kétféle alkotót. Kicsit hagyjuk sűrűsödni. Nedves kézzel kicsi gombócokat formálunk, sütőpapírra helyezzük őket és előmelegített sütőben, 210 fokon sütjük kb. 20 percig, majd 170 fokra visszavéve még további 10 percig.
Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu
A tejet és a vizet összeöntjük és elkeverjük benne a tejfölt, majd meglangyosítjuk annyira, hogy kellemes meleg legyen de ne forró. A lisztbe belekeverjük a sót a közepébe mélyedé...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézÖregtészta Az élesztőt feloldjuk a folyadékban és hozzáönjük a liszthez. Nem kell dagasztani, csak egyneművé kell keverni. Az öregtésztát előző este összeállítom és reggelig a hű...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Egy tálba öntjük a langyos vizet, majd belekeverjük a cukrot, majd az élesztőt is belemorzsoljuk. 2. Hagyjuk felolvadni benne az élesztőt. 3. Ha felolvadt az élesztő hozzáadju...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az élesztőt összekeverjük kevés langyos tejjel és felfuttatjuk, majd összekeverjük a többi hozzávalóval. 2. A tésztát jó hólyagosra kidolgozzuk. Kelni hagyjuk. 3. A megk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű