500g brokkoli
300g csirkemell
Sajt (ízlés szerint lehet light, füstölt, trappista, mozzarella...stb. ki mit szeret :))
Fűszerek ízlés szerint
A brokkolit rózsáira szedem (ha tudunk szép frisset venni), megpárolom. Közben a csirkemellet kockákra vágtam és fűszereztem update1 gyros fűszerkeverékkel és Kotányi sült csirke fűszerkeverékkel. Kicsi kókuszolajon megpirítottam.
Egy kisebb tepsi aljára tettem a brokkoli felét, majd a húst, sajtot, végül a brokkoli másik felét és még megszórtam reszelt sajttal. 200 fokon 20percig sütöttem.
(A brokkoli kicsit "összement" párolás alatt, most fagyasztottat vettem, ennyi csirkemellhez lehet 2csomaggal kellett volna ;)
A padlizsán végéről levágom a szárát, kettévágom (NEM kell meghámozni!) és kivájom a belsejét egy kanállal úgy, hogy kb. 1 centis hús maradjon rajta. Jól besózom és állni hagyom....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű,A húst nagyobb kockákra vágjuk, és átmossuk. A vöröshagymát megtisztítjuk, felkockázzuk, zsírban üvegesre pároljuk. Lehúzzuk a tűzről, belekeverjük az őrölt paprikát, és felengedj...
Elkészítési idő: 1,10 óra Nehézség: KönnyűA marha alaplét feltesszük forrni és beleöntjük a zöldbabot. Forrástól számított 3 percig főzzük, majd leszűrjük, de a levet meghagyjuk. A húsokat ledaráljuk. A rizst egy kanál...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesHagymát apróra vágunk, fektesszük zsiradékon pirulni, közben kb annyi húst mint a hagyma nagyon apróra vágunk, Amikor a hagyma üveges, hozzátesszük a húst, addig kevergetjük, amí...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes