- pulykamell vagy csirkemell
- hagyma
- darált sertéshús fasírtnak fűszerezve: só, bors, sok fokhagyma, pirospaprika
A húst vékony szeletekre vágjuk, megtöltjük fasírthússal, feltekerjük és egy tepsiben szorosan egymás mellé rakjuk. A tetejét fűszerezzük: fokhagyma, pirospaprika, bors. A hagymát a húsokra karikázzuk. 200 fokon 40 percig letakarva sütjük, majd levesszük róla a fóliát és még pirítjuk, kb. 25-30 percig.
A darált húsból, tojással, sóval, borssal, pirospaprikával, vízben áztatott zsemlével, fokhagymával egybe-fasírtot készítek, a közepébe főtt tojást teszek és kizsírozott tepsibe ra...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesÍgy csináltam: kókuszzsíron átpirítottam a csirkemell csíkokat, majd felkockázott cukkinit tettem hozzá. Só, bors, vékony karikára vágott fokhagyma ment bele, és fedő alatt párolta...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA krumplikat sós vízben, puhára főzzük, megpucoljuk, majd pépesre törjük. A sajtot nagy lyukú reszelőn lereszeljük, az összes hozzávalóból masszát gyúrunk, golyókat formálunk, z...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk, felkarikázzuk. A tojásokat 10 perc alatt keményre főzzük, majd felkarikázzuk. A kolbászt is karikára vágjuk. Egy tepsi vagy tűzáll...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű