50dkg csirkemell kockákra vágva
Kotányi sült csirke fűszersó
Kotácsi fasírt fűszersó (kicsike)
Fokhagyma
2 fej vöröshagyma
Minimális kókuszzsír
A hagymát felkarikázom, a húst felkockázom, fűszerezem és 1. e.k. kókuszolajon együtt aranybarnára pirítom. A hagyma isteni ízt ad a csirkének, én nagyon szeretem a sült hagymát, így együtt pirítva pedig még finomabb lett.
Köret: A brokkolit és a sárgarépát megpárolom, majd o,1%-os Pilos joghurttal leöntöm. A joghurtot ízlés szerint fűszerezzük: fokhagyma, bors, só, cukormentes fűszersók...stb.
Ha van még pluszban pár perce az embernek, akkor mehet rá reszelt sajt és a zöldségeket be lehet tenni a sütőbe pár percre, míg a sajt ráolvad.
A szalonnát kockára vágom és kisütöm a zsírját, a befűszerezett csirkedarabokat előpirítom a szalonnazsíron, majd az apróra vágott hagymát is. A káposztát átöblítem és összekever...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA fokhagymát megpucoltam, lobogó vízben 1 percig főztem. A megsózott csirkecombokat 5 dkg vajon mindkét oldalukon megpirítottam, majd kiszedtem egy tálra. A vajhoz hozzáöntöttem a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük, egy őzgerincformát vékonyan kikenünk zsírral. A megtisztított csirkét apró kockára vágjuk, lecsepegtetjük és meghintjük sóval. A tejfölt simára keverjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet ceruzavastag csíkokra vágjuk, megsózzuk, és néhány percet állni hagyjuk, majd megszórjuk liszttel. A megtisztított, jól megmosott burgonyát nyersen lereszeljük. A to...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű