50dkg csirkemell kockákra vágva
Kotányi sült csirke fűszersó
Kotácsi fasírt fűszersó (kicsike)
Fokhagyma
2 fej vöröshagyma
Minimális kókuszzsír
A hagymát felkarikázom, a húst felkockázom, fűszerezem és 1. e.k. kókuszolajon együtt aranybarnára pirítom. A hagyma isteni ízt ad a csirkének, én nagyon szeretem a sült hagymát, így együtt pirítva pedig még finomabb lett.
Köret: A brokkolit és a sárgarépát megpárolom, majd o,1%-os Pilos joghurttal leöntöm. A joghurtot ízlés szerint fűszerezzük: fokhagyma, bors, só, cukormentes fűszersók...stb.
Ha van még pluszban pár perce az embernek, akkor mehet rá reszelt sajt és a zöldségeket be lehet tenni a sütőbe pár percre, míg a sajt ráolvad.
Ennél az ételnél az a lényeg, hogy mindent előre össze kell vágni, mert szépen folyamatosan lehet menni, ha elő van készítve. Tehát szép csíkokra vágom a húst, a gombát, és összeme...
Elkészítési idő:A csirkemellet kicsontozzuk, és feldaraboljuk. A lisztet a fűszerekkel, és a zúzott fokhagymával összekeverjük, és beleforgatjuk a húsokat. Egy kivajazott tepsibe fektetjük a csirk...
Elkészítési idő: 1 oraA páratlan csirkecombrecepthez a csirkecombokat a középső csontnál vágd ketté, folyóvíz alatt alaposan mosd le, majd töröld szárazra. Sózd, borsozd ízlés szerint. Nagyobb tálba...
Elkészítési idő: