Zöldbabot, karfiolt, brokkolit, pár karika sárgarépát megfőztem fűszeres vízben (só, bors, Majoránna, bazsalikom, piros paprika). Majd beleborítottam a tepsibe, rákarikáztam 3 db magas hústartalmú virslit, és leöntöttem 3dl tejföllel, amibe előzőleg kevertem még fűszereket (só, majoránna, bazsalikom, piros paprika), egy gerezd fokhagymát és 1 fej vöröshagymát vágtam rá még a zöldséges virslire. Tetejére light trappista sajtot reszeltem.
200 fokon 20 perc alatt készre sütöttem.
A rizst/bulgurt megfőzöm. A zöldbabot egy közepes lábasban, kis vízzel roppanósra párolom, leszűröm. Ezt pont a husi fölött tettem, így az a kis zöldbablé ment a párolófélben, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelteszünk vizet a sztrapacska kiszaggatásához. Meghámozzuk a krumplit, kislyukú reszelőn lereszeljük. Kinyomkodjuk a levét. Hozzáadjuk a tojásokat, a sót,a lisztet, és ha szüksé...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA vajat felhasználás előtt 20 perccel vegyük ki a hűtőből és vágjuk fél centis kockákra, majd tegyük félre – nagy melegben kevesebb idő is elég, ne hagyjuk túlságosan megpuhulni. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű