Zöldbabot, karfiolt, brokkolit, pár karika sárgarépát megfőztem fűszeres vízben (só, bors, Majoránna, bazsalikom, piros paprika). Majd beleborítottam a tepsibe, rákarikáztam 3 db magas hústartalmú virslit, és leöntöttem 3dl tejföllel, amibe előzőleg kevertem még fűszereket (só, majoránna, bazsalikom, piros paprika), egy gerezd fokhagymát és 1 fej vöröshagymát vágtam rá még a zöldséges virslire. Tetejére light trappista sajtot reszeltem.
200 fokon 20 perc alatt készre sütöttem.
Először a gyorsrizst főzzük meg a leírtak szerint, majd szűrjük le és tegyük félre. A vajat egy kis lábasban olvasszuk meg. Tegyük rá a kukoricát lé nélkül, és kb. 10 perc alatt p...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűFőzzük meg héjában a krumplit és a tojásokat is. Mindkét alapanyag ha megfőtt, pucoljuk meg, és vágjuk őket szeletekre. Míg a krumpli és tojás fő, addig vágjuk fel a kolbászt is k...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűKrumplikat alaposan megmossuk, és sós vízben héjastól félpuhára főzzük. Az újhagymát és a petrezselymet felaprítjuk, a baconszeleteket apró darabokra vágjuk. A megfőt...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA csirkét megmossuk, feldaraboljuk, kissé besózzuk, és félretesszük. Pörköltalapot készítünk: megdinszteljük kevés olajon a felkockázott hagymát, meghintjük pirospaprikával, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű