db padlizsán
25dkg gomba (Ha valaki nem szerei, akkor csirkemell, darált hús...stb is jó, ízlés szerint fűszerezve)
2-3 szelet light sajt
Fűszerek: só, bors, majoranna
Pici kókuszolajon megpárolom a gombát. A padlizsánt kettévágom és kiszedem a közepét. Beleteszem a gombát, tepsibe helyezem és letakarva 200fokon 30 percig sütöm, majd takarás nélkül még 20 percig. A sütés vége előtt 10perccel tettem rá a sajtot, hagytam, hogy szépen rápiruljon.
A lereszelt káposztát só, cukor, köménymag és borsikafűvel ízesítjük, majd olajon ledinszteljük.Szép barnára karamellizáljuk!
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűA virsliket hosszában kettévágjuk, de úgy, hogy az alsó bőre ne váljon szét. Tepsiben sorra leterítjük, és megkenjük a virsliket, először piros arannyal, majd mustárral. A megkent...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet felszeletelem, füszerezem 15percet állni hagyom. Közbe az apróra vágott vöröshagymát forró olajon üvegesre párolom, beleteszem a felkockázott paprikát és paradics...
Elkészítési idő: 4 Nehézség: KönnyűElső lépésként a füstölt csülköt tegyük fel vízben, és főzzük félpuhára. Amíg a csülök készül, a káposztalevelek torzsa részét éles késsel faragjuk le, hogy a töltelékeket majd be...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Közepes