1 tasak MAGGI Serpenyős fortélyok Mexikói chilis bab alap
5 dkg paradicsom
4 dl víz
10 dkg konzerv csemegekukorica
10 dkg konzerv vörösbab
2 evőkanál olaj
5 dkg zöldpaprika
40 dkg sertéshús
A húst, a paprikát és a paradicsomot kisebb kockákra vágjuk, majd a húst az olajon elősütjük. Hozzáadjuk a paprikát, a paradicsomot, a lecsepegtetett kukoricát és a babot.
A MAGGI Serpenyős fortélyok Mexikói chilis bab alapot elkeverjük 4 dl hideg vízben és ráöntjük a húsra, majd fedő alatt készre pároljuk.
Gombás rizzsel tálaljuk.
elkészítés Elkészítjük a bolognai alapot. Apróra vágott vöröshagymát és a lereszelt sárgarépát (nagylyukú reszelőn) megdinszteljük az olívaolajon. Mikor már üveges a hagyma, meh...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA húst mosd meg, majd kockázd fel apró részekre, aztán tedd félre. A hagymát vágd kockákra, ahogyan a szalonnát is, majd olajon pirítsd meg őket. Amikor a hagyma kellőképpen üveges...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűÖsszegyúrtam a darált hús az áztatott zsemlével, sóval és a fűszerekkel majd a felét kiolajozott jénaiba simítottam. 4 krumplit héjába megfőztem, karikára vágtam és a massza tetej...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paprikák magházát kivágjuk, a húsát kisebb darabokra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk és hosszában vékony szeletekre vágjuk. Kevés olajat vagy zsírt forrósítunk egy lábosban, ráte...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű