2szál sárgarépa
1 szál fehérrépa
500g karfiol
200g zöldborsó
300g csirkemell
bors
ételízesítő
kicsi piros paprika
majoránna
petrezselyem zöld
A csirkemellet kockára vágjuk és feltesszük főni. 15perc múlva leszedjük a habját, fűszerezzük, és hozzáadjuk a megtisztított, feldarabolt sárgarépát és karfiolt, majd 20perc elteltével a zöldborsót is és együtt készre főzzük a levest. A végén petrezselyemmel is meghinthetjük.
olaj+hagyma-->párolom+káposzta+répa-->párolom+vízzel felöntöm+kicsi piros paprika-->só,bors+krumpli-->ha megfőtt minden bele a virsli a végén a tejfől.
Elkészítési idő:A húst és a csontot megmossuk, a húst nagyobb darabokra vágjuk. A zöldségeket megpucoljuk, a répát, fehérrépát csíkokra vágjuk, a zellert, karalábét, krumplit, hagymákat, paprikát,...
Elkészítési idő: 90 percA gyerekek számára semleges ízű, furcsa szagú karfiolt a szép színű sárgarépával és az izgalmas aromájú őrölt korianderrel társítjuk ebben az ízletes levesben. Elkészítés 1....
Elkészítési idő: 30 perc