1 fej hagyma
1,2 l zöldségalaplé
40 dkg borsó
2 g fokhagyma
só
1 dl tejszín
Lassú tűzön puhára főzzük a borsót.
Belekeverjüo í tejszínt, majd az egészet összeturmixoljuk.
A krumplit felteszem főni a megtisztított és darabolt zöldségekkel együtt, annyi vízben, hogy jól ellepje. Teszek hozzá sót, borsot, köménymagot, egy kevés ételízesítőt és zeller...
Elkészítési idő: 1 óraA vajat az olívaolajjal felolvasztjuk, hozzáadjuk a megtisztított, vékonyan felszeletelt zöldségeket, a zúzott fokhagymát, és kevergetve addig sütjük, amíg kissé pirosodni nem kezd...
Elkészítési idő:A húst kb. 3 x 3 cm-es kockákra vágjuk. A felaprított vöröshagymát a zsíron üvegesre sütjük, hozzáadjuk a lapockát, és 4-5 percig kevergetjük. Megszórjuk pirospaprikával, elkeverjü...
Elkészítési idő:1. A megdinsztelt hagymára rátesszük az összevágott gombát és pár percig együtt dinszteljük. 2. Megszórjuk piros paprikával és felöntjük vízzel (kb 2 liter) sóval, őrölt borssal...
Elkészítési idő: