menu

Családireceptkönyv.hu

Borsóleves✓


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


-borsó
-zöldség
-víz
-olaj
-hagyma
-paprika
-fűszerek

Elkészítés:


hagyma-pírítom+paprika+víz+zöldség+ízesítem-->ha minden puha bele a tészta:)

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Viktória
Sajtkrémleves
Sajtkrémleves

A sajtkrémleveshez a leveskockát felfőzzük 6 dl vízzel, majd beletesszük a kétféle lereszelt sajtot, és kis lángon addig főzzük, amíg a sajt felolvad. Habverővel simára keverjük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Tejfölös-kolbászos krumplileves
Tejfölös-kolbászos krumplileves

Apró kockára vágjuk a szalonnát, és kiolvasztjuk. Én általában egy nagyobb fazékkal készítek. A kiolvasztott szalonnára mehet az apróra vágott vöröshagyma, amit üvegesre pirítunk....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Lilakáposzta-krémleves mascarpone-vel és tepertővel
Lilakáposzta-krémleves mascarpone-vel és tepertővel

A zsírt felolvasztjuk egy lábasban, a durvára vágott hagymát üvegesre pirítjuk. Rászórunk 40 dkg-t a káposztából, kevergetve felforrósítjuk. Felöntjük az alaplével és a tejszínnel,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Tamás
Tárkonyos-karfiolos leves
Tárkonyos-karfiolos leves

Az olajat felhevítjük és beledobjuk az apróra vágott hagymát, megfonnyasztjuk. Majd rárakjuk az apró kocára vágott húst, fehéredésig sütjük, egy kevés vizet öntünk alá. Rátesszük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk