1 fej vöröshagyma
4-5 db közepes burgonya
1 fej zeller szárával együtt
1 evőkanál vaj
sárgarépa
só
bors
szerecsendió
kurkuma
2-3 evőkanál tejföl
trappista sajt
Felaprítom a hagymát, 1 evőkanál vajon megpárolom. Fekockázom a zellert és a burgonyát, hozzáteszem a hagymához, és annyi vízzel felöntöm, hogy ellepje. Beleteszem a fűszereket, és puhára főzöm a zöldségeket (loboghat is a víz). Mielőtt teljesen megfőnének a zöldségek, megmosom a zeller szárát, és ezt is hozzáadom. Miután minden megfőtt, botmixerrel leturmixolom, közben hozzáadom a tejfölt.
Az összevágott vörös- és mogyoróhagymát forró serpenyőben hevített olívaolajra dobjuk, pár percig pároljuk, majd jöhet a csirke, só, bors, és további 10 percig pirítjuk. Az alap...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fokhagymát szétnyomjuk, dinszteljük. A krumplit megfőzzük. A levét elrakjuk!!! Mindent pépesítünk, + kicsi liszt, leveskocka, + krumpli leve. 1,5-2 l legyen. Megfőzzük hozzáad...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA szalonnát felkockázzuk, kipirítjuk a zsírját, majd megfonnyasztjuk rajta a finomra vágott vöröshagymát. A kockákra vágott vaddisznócombot rátesszük, s hozzáadjuk az apróra vagdal...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesHideg vízbe feltesszük a húst. Rakunk bele sót, vöröshagymát,és fokhagymát. Ha felforrt a habját leszedjük, és bele rakjuk a többi hozzá valot, és lassan, csak gyöngyözve fedő nélk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű