1 fej vöröshagyma
4-5 db közepes burgonya
1 fej zeller szárával együtt
1 evőkanál vaj
sárgarépa
só
bors
szerecsendió
kurkuma
2-3 evőkanál tejföl
trappista sajt
Felaprítom a hagymát, 1 evőkanál vajon megpárolom. Fekockázom a zellert és a burgonyát, hozzáteszem a hagymához, és annyi vízzel felöntöm, hogy ellepje. Beleteszem a fűszereket, és puhára főzöm a zöldségeket (loboghat is a víz). Mielőtt teljesen megfőnének a zöldségek, megmosom a zeller szárát, és ezt is hozzáadom. Miután minden megfőtt, botmixerrel leturmixolom, közben hozzáadom a tejfölt.
Olajon megpároljuk a finomra vágott hagymát, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a metéltre vágott káposztát. Kis vizet aláöntve félig puhára pároljuk, fűszerezzük. Felöntjük vízzel,...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A felforrósított olajon pár percig pirítsd Meg a fokhagymát és a gyömbért, de vigyázz! meg ne égjen! Ha ezzel megvagy, tedd hozzá a felkockázott krumplit, cukkínit, majd a víze...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA krumplit meghámozom, megmosom, majd apró kockára vágom. A nagyobb tésztákat kisebbre töröm. A hagymát megpucolom, apróra vágom. A szalonnát is apró kockára vágom. 2 evőkanál...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőször is megpucoljuk a zöldséget, vöröshagymát, fokhagymát. Kevés zsiradékon üvegesre píritjuk a vöröshagymát, a fokhagymát, az apróra vágott zöldségeket is hozzáadjuk, pár perc...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű