1 fej karfiol
2 szál sárgarépa
fűszerek ízlés szerint
100g Pilos 0,1%os joghurt
4 szelet Tolle light vagy Tesco light trappista sajt
A zöldségeket megpároljuk, majd tepsibe tesszük és villával összenyomkodjuk. Fűszerezett joghurttal összekeverjük, végül sajtot szórunk rá és 200fokon 20percig sütjük. Ha nem akarunk rá sajtot sütni, akkor egyszerűen össze is turmixolhatjuk teljesen a zöldségeket a joghurttal.
A lisztet a tejjel csomómentesre keverjük. A zöldborsót megpároljuk az olajon, fokozatosan hozzáadjuk az előre elkészített habarást és a fűszereket. Folyamatos kevergetés me...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA tököt legyalulom és besózom. Állni hagyom kb. fél órát. Az olajon megdinsztelem az apróra vágott hagymát, majd rászórom az apróra vágott kaprot. Elkeverem, majd ráteszem a ki...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: Könnyű1. A zöldborsót kevés olaj, és kevés víz hozzáadásával elkezdjük párolni (fedővel letakarjuk.) 2. Közben fűszerezzük, édesítjük, hozzáadjuk az aprított zöldség zöldet. 3. Am...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés A Stefániához a zsemléket félbetépjük, majd beáztatjuk egy kevés vízbe. Ha megszívták magukat, akkor kicsavarjuk belőlük a fölösleges vizet, majd a kezünkkel szétmorz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű