1 fej kelkáposzta
3-4 db burgonya
15 dkg császárhús
2 pár virsli
3-4 gerezd fokhagyma
só
bors
majoranna
kömény
liszt
paprika
olaj
Egy lábasban felteszem a vizet, befűszerezem, sóval, borssal, majorannával, köménnyel és beleteszem a zúzott fokhagymát. Amíg felforr a víz csíkokra vágom a kelkáposztát, és felkockázom a burgonyát. Ha felforrt a víz, belerakom a kelt, a burgonyát és a kockára vágott főtt császárhúst. Ha félig puha a kel, hozzáadom a virslit. Majd készítek egy paprikás rántást és besűrítem a kelkáposztát. Ha nincs otthon virsli, szoktam mellé párizsit rántani, nagyon finom feltétnek.
Étolajat hevítünk egy lábasban. Mikor forró, ráöntjük a friss, vagy mirelit zöldborsót és kicsit pirítsuk meg, forgassuk át a forró olajon. Ezután öntsük fel a vízzel, adjunk hoz...
Elkészítési idő:A zöldborsót átmossuk, ha frisset használunk, akkor kifejtjük. Nagyon kevés vízzel feltesszük párolni, ízesítjük, és aprított petrezselymet is adunk hozzá. Ha megpuhult, és a víz...
Elkészítési idő:A megmosott és rózsáira szedett brokkolit puhára főzzük/ pároljuk. A megpucolt, kockákra vágott krumplit is megfőzzük. A zöldségeket botmixerrel pürésítjük, vagy villával összeny...
Elkészítési idő: 20 percA dinnye magját eltávolítjuk, és egy negyedet felkockázunk. A barackokat meghámozzuk, és magozzuk. A gyümölcsöket turmixba tesszük, (ha teszünk bele babakekszet, az is mehet bele...
Elkészítési idő: 5 perc