menu

Családireceptkönyv.hu

ALFÖLDI TÁNYÉROS


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


50 dkg tarhonya
20 dkg zöldborsó
1 közepes vöröshagyma
40 dkg burgonya
20 dkg kolbász
30 dkg lecsó
1 ek fűszerpaprika
só ízlés szerint
5 ek napraforgó olaj
1 l víz

Elkészítés:


Olajon megdinszteljük a cikkekre szeletelt hagymát. Meghintjük fűszerpaprikával, rátesszük a karikára vágott kolbászt, a zöldborsót, a kockára vágott burgonyát, a lecsót és ízlés szerint sózzuk.

Ráöntjük a vizet, majd kb. 30 perc múlva hozzáadjuk a tarhonyát és felengedjük annyi vízzel amennyi ellepi. Addig főzzük amíg elfől a leve.

ALFÖLDI TÁNYÉROS

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Hot-dog sülve-főve
Hot-dog sülve-főve

Ha friss élesztőt használunk, a langyos vízben, kis cukorral futtassuk fel. Dolgozzuk ki az összes hozzávalóval a tésztát és kelesszük letakarva egy órát langyos helyen. Ha exp...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
borsós csirke máj
borsós csirke máj

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Poutine
Poutine

Hagymát ledaráljuk, picit lepirítjuk, az összes hozzávalót tedd be egy turmixgépbe, és keverd, míg egyenletesen sima nem lesz. A sültkrumplit szórd meg a sajttal (vagy túróval) és...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ilka
Zöldségcurry köret - TCM
Zöldségcurry köret - TCM

Egy serpenyőben melegítsd fel az olajat, tedd bele a hagymát, sózd meg, és kavargatva pirítsd üvegesre a hagymát közepesen magas lángon 4-5 perc alatt. Keverd hozzá a gyömbért, a...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk