1 kiló szárnyas (pulykamell, csirke)
60 dkg vegyes zöldség,(gomba, hagyma répa, paradicsom, én most aszaltat használtam)
1 csokor petrezselyem,
grill zöldség fűszer
majoranna,
zsír,
só
Feldaraboljuk a húst, nagyobb darabokra hagyjuk.
Megtisztítjuk a zöldségeket.
Szórunk rá sót, zöldfűszereket, majorannát, jól öszekeverjük.
Kizsírozunk egy tepsit, majd beletesszük a húst és a zöldségeket.
Öntünk alá 2 dl vizet, vagy zöldség alaplevet (húslevest), lefedjük alufóliával, és 180 fokos sütőbe tesszük és bő egy órán át sütjük.
Levesszük a fóliát és egy kicsit még pirítjuk!
Salátát, burgonyát adhatunk hozzá !
1. A felszeletelt, vékonyra kivert és besózott csirkemell filéket az alábbi masszában megforgatom: lereszelt nyers burgonya liszttel, tojással, sóval, őrölt borssal, petrezselyemme...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA narancs levét keverjük el a mézzel, fahéjjal és csilivel, majd egy kis lábosban forraljuk sűrűre. Melegítsük a elő sütőt 100 fokra. A kacsa mellét óvatosan irdaljuk be, vigyázv...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. lépés A csirkemellet szeletekre vágjuk és a fűszerkeverékkel megszórjuk. 2. lépés Egy kis olajban megsütjük a csirkemellet 3. lépés Egy edény aljába rakunk egy kis lecsót m...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA főtt tojásokat megpucoljuk, és egy tálban villával jól összetörjük, majd hozzáadjuk a sült májat, melyet szintén villával összetörünk. Ezután hozzákeverjük a nagyon apróra vágott...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű