1 db nagy csirkemell
1 db paradicsom
3 db közepes nyers krumpli
1 fej közepes vöröshagyma
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
ízlés szerint ételízesítő
150-200 g reszelt sajt
6 evőkanál tejföl(1 kisebb dobozos)
Megmosott csirkemellet felszeleteljük, kikloffoljuk, sózzuk, borsozzuk, hőálló tálba tesszük. Burgonyát meghámozzuk, reszelőn lereszeljük, húsra szórjuk Felkarikázzuk a paradicsomot, majd a hagymát rátesszük a krumplira, megszórjuk ételítesítővel. Tetejére tesszük a tejfölt reszelt sajtot, 180 C-on szép pirosra sütjük.
1. A szósz minden összetevőjét pürésítsük össze. (Ha sűrűbb szószt szeretnénk, a turmixolás előtt nyomkodjuk ki a vizet az uborkából.) Ha van időnk, ezt még előző nap tegyük meg, h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hússzeleteket sózzuk, majd lisztben megforgatjuk. A hagymát megdinszteljük, ha kihűlt, a felvert tojásokat ráöntjük, majd a reszelt sajtot hozzákeverjük. Ezt rá öntjük a húsra,...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1 A csirkecombokat megmosom, kicsontozom, és a bőr alatti részt kicsit fellazítom - ez a legmacerásabb része az egésznek 2 A zsemléket (vagy kenyeret) pár percig kevés vízbe...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézHagymát megdinsztelem, közben hozzáadom a babot. Hozzáadom a gombát, sózom, nagy lángon hagyom, hogy elfőjjön a leve. Csirkemellkockákat beledobom, pár perc alatt kifegérednek....
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű