menu

Családireceptkönyv.hu

Cinke


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Krumpli, liszt, só, hagyma/szalonna/ kolbász.

Elkészítés:


A krumplit sós vízben puhára
főzzük, a vizet nem öntjük le róla, hanem abban kanállal összetörjük, aztán annyi lisztet
adunk hozzá, hogy olyan sűrű legyen, mint a krumplipüré. Ha kész pirítunk hagymát zsírban,
erre egy kis paprikát szórunk és így tálaljuk. A hagyma helyett lehet pirított szalonnával vagy
kolbásszal tálalni. Jó étvágyat!

Cinke

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Egyszerű sajtkrokett
Egyszerű sajtkrokett

A sajtot egy tálba reszeljük. Hozzáadjuk a lisztet és a tojást. Kézzel jól összedolgozzuk, könnyen és hamar összeáll. Kisebb golyókat formázunk, amit a két tenyerünk között rudac...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Túrógombóc Évi ami még 2 nap múlva is vaj puha marad
Avatar Hargitai Judit Kedvelnék Avatar Szoleczki Zoltán Kedvelnék Avatar ZSUZSANNA Kedvelnék Avatar Ivett Kedvelnék
Túrógombóc Évi ami még 2 nap múlva is vaj puha marad

A recept csupán ennyi: A túrót jó alaposan elkeverjük a búzadarával, a prézlivel a tojásokkal és a porcukorral. Ezután ízesítjük egy egész citrom héjával és egy pici sót is tesz...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Pizza
Pizza

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Rakott kel (paleo)
Rakott kel (paleo)

A leveleire szedett kelt, sós, köményes vízben pár perc alatt puhára főzzük. Addig is kis kacsazsíron, vagy kókuszzsíron megdinszteljük a vöröshagymát, majd hozzáadjuk a darált hus...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk