6 szelet csirkemell
só
bors
A bundához:
1 tömlő Medve sajt
2 db tojás
só
bors
2-3 gerezd fokhagyma reszelve
liszt
zsemlemorzsa
A kisütéshez:
olaj
A csirkemellet kicsit kiklopfoltam,sóztam,borsoztam.
A tojásokat a sajttal,sóval,borssal,fokhagymával simára kevertem.
A szeleteket lisztbe,majd a sajtos masszába mártottam,majd gyengén a zsemlemorzsába beforgattam.
Forró olajban,fedő alatt lassan kisütöttem.
A csirke szárnyakat megtisztítjuk,a forgóknál elvágjuk,a szárnyvégeket levágjuk. A húst sózzuk, alaposan befűszerezzük és 20-30 percre a hűtőbe tesszük. A kukoricapelyhet apróra mo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHúsokat beirdalni, besózni, kevés forró olajon minden oldalukat megpörkölni. Frissen őrölt fekete, vagy színes borssal meghinteni. Szalonnát bőrkéig bevagdalni. A fél órát vízben...
Elkészítési idő: 2 - 2,5 óra Nehézség: KözepesA combokat tisztítás után megmossuk, papírtörlővel szárazra töröltem, majd bedörzsöljüksóval. Majorannával és borssal csak a húsos részét fűszerezzük.Egy éjszakát a hűtőben pihente...
Elkészítési idő: 2-3 óra Nehézség: Közepes1. A vöröshagymát és a fokhagymát apróra vágjuk vagy aprítjuk, majd forró olajon megpirítjuk. 2. Hozzáadjuk a felcsíkozott csirkemellet, ízlés szerinti sót és azt is megpirítjuk....
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes