6 szelet csirkemell
só
bors
A bundához:
1 tömlő Medve sajt
2 db tojás
só
bors
2-3 gerezd fokhagyma reszelve
liszt
zsemlemorzsa
A kisütéshez:
olaj
A csirkemellet kicsit kiklopfoltam,sóztam,borsoztam.
A tojásokat a sajttal,sóval,borssal,fokhagymával simára kevertem.
A szeleteket lisztbe,majd a sajtos masszába mártottam,majd gyengén a zsemlemorzsába beforgattam.
Forró olajban,fedő alatt lassan kisütöttem.
Megmosom csapnál jól a húst, majd felitatom a papírtörlővel a vizet róla. Kettévágom mindkét oldalon, ami lejön vékony hús, azt levágom és félre rakom. Egy zacskót terítek a húsr...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesA csirkemellel kezdünk, mert hűlnie kell. Ujjnyi szeletekre felvágjuk, és egy tálba téve összekeverjük a mustárral és a grill fűszerrel, majd 10-15 percet így hagyjuk pihenni. E...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemell filét felkockázzuk, majd egy serpenyőben olajat melegítünk. A bunda hozzávalóit egy tálban csomómentesen összekeverjük. A víz mennyisége a tojás méretétől függően...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA filézett csirkemelleket (kb.1 kg), 5x5 cm-es kockákra vágtam. Páclevet készítettem: 4 evőkanál olívaolajba tettem 1 evőkanál szárnyas fűszerkeveréket, 1 teáskanál sót, 1 mokkás...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz