Családireceptkönyv.hu

fűszeres göngyölt csirkecomb


Írta:

Elk. idő: 1óra
Adag: 4-6 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók:
8 csirkecomb
16 szelet bacon
4 paprika
2 sárgarépa
2 nagy hagyma
4 gerezd fokhagyma
2 babérlevél
0,5 dl sör
olívaolaj
1 evőkanál balzsamecet
friss rozmaring
zellerlevél
só, bors

Elkészítés:


Elkészítése:
A húsokat átkenjük a fűszerekkel, majd két szelet baconnel betekerjük mindegyiket. A zöldségeket megtisztítjuk és csíkokra vágjuk, kivajazott tepsibe tesszük. Ráhelyezzük a göngyölt csirkéket és mellészórjuk a babérlevelet, a fokhagymát, a rozmaringot és a zellerlevelet. A sörbe keverünk 3 evőkanál olívaolajat és a balzsamecetet, ezzel leöntjük a húsokat. 40-50 perig sütjük 180 fokos sütőben. Néha megforgatjuk a húsokat, hogy jól átsüljenek.

fűszeres göngyölt csirkecomb

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Ruman Imre
Zöldséges töltött csirkemell
Zöldséges töltött csirkemell

A paprikákat kockára, a hagymát és az újhagymát karikára vágom, a cukkinit nagy lukú sajtreszelőn lereszelem és a kukoricaolajon megpárolom. Ha a zöldségek elérték a megfelelő á...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Erika
Aszalt szilvával, füstölt sajttal töltött csirkemell
Aszalt szilvával, füstölt sajttal töltött csirkemell

A csirkemelleket néhány órával az elkészítés előtt érdemes fokhagymás tejbe áztatni. A húsokat vékonyabb szeletekre vágom (nagyjából 2 cm széles legyen). A szeleteket sózom, borso...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Házi sajtos pulykamellsonka
Házi sajtos pulykamellsonka

A pulykamellet vágjuk fel kisebb kockákra, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg a pirospaprikával, és adjuk hozzá a vékonyan felszeletelt fokhagymát. Ezután hagyjuk le...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Írta: Ani
ZÖLDBORSÓS-BACONÖS CSIRKECOMB BULGURRAL
ZÖLDBORSÓS-BACONÖS CSIRKECOMB BULGURRAL

A combokat kettévágjuk, a bacont felkockázzuk, az újhagymát és a fokhagymát vékonyra szeleteljük. Egy serpenyőben zsírjára sütjük a bacont, majd kiszedjük a töpörtyűt, és a hártam...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk