50 dkg darált hús,2 db tojás, 3 db zsemle tejben megáztatva, kinyomkodva, 3 gerezd fokhagyma, 1 kis fej
vöröshagyma lereszelve, só, bors, pirospaprika, 30 dkg zöldborsó, 1 db sárgarépa
kockára vágva a borsóval együtt megpárolva, 6 db főtt tojás.
Az anyagokat a szokott módon fasírtmasszává gyúrom. Közepes méretű tepsit sütőpapírral kibélelek. A masszát
3 részre osztom. Az első részt a tepsibe közepébe helyezem végig. Erre kerülnek sorban a főtt tojások.
A massza második részét elkeverem a párolt zöldségekkel, és a tojásokra borítom. Igyekszem az alagút formát
tartani. A harmadik résszel az egészet betakarom, kevés olajjal meglocsolom, kialakítom a végleges alagút
formát.Közepes tűznél pirosra sütöm.
A húst tetszés szerint vágjuk kockákra vagy csíkokra, majd forgassuk egybe a sóval, borssal, reszelt fokhagymával, olajjal és a mustárral. A mustáros húst fedjük le és tegyük 1 éjs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csibemellet felkockázzuk . A tejfölt , a tojást , a sajtot , apróra vágott petrezselyemzöldjét és a lisztet egy tálba jól kikeverjük , ízesítjük és belekeverjük a csibemellet . Ő...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst megmossuk, megszárítjuk, szeletekre vágjuk, majd bedörzsöljük sóval és borssal. A pác összetevőit alaposan összekeverjük. A húst beletesszük a pácba, majd hűtőbe tesszük,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paprikákat kockára, a hagymát és az újhagymát karikára vágom, a cukkinit nagy lukú sajtreszelőn lereszelem és a kukoricaolajon megpárolom. Ha a zöldségek elérték a megfelelő á...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű