k:
1 db kígyóuborka
50 dkg paradicsom
2 fej lila hagyma
10 dkg olajbogyó
25 dkg fetasajt
kb. 8 ek. olíva olaj
1/2 citrom leve
só, őrölt bors, morzsolt oregáno
A zöldségeket megmosom, és közel azonos kockákra felvagdalva egy tálba teszem. Rádobálom a kettévágott olajbogyót és a kockákra vágott fetasajtot. Meglocsolom a citrom levével és az olívaolajjal, majd megszórom a fűszerekkel. Óvatosan összeforgatom, és a hűtőben hagyom összeérni.
Sütőpapírral bélelt tepsibe raktam a szeletelt sajtot úgy, hogy kissé fedjék egymást, megszórtam a reszelt sajttal és 2 percre meleg sütőbe tettem, épp csak, hogy kissé összeolvadj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit megfőzzük héjában, majd ha kihűlt megpucoljuk és felkarikázzuk. A karikákat belesorakoztatjuk egy tálba. A hagymát megpucoljuk, és vékony karikára vágjuk. A krumpli tet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDen Reis im Salzwasser wie gewohnt kochen. Die Hühnerbrust je nach Größe in mit Brühe und Salz gewürztem Wasser kochen, bis das Fleisch gar ist. Bei mir dauerte es ca. 15 Minuten....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A céklát, a répát és a káposztát aprítsuk össze egy robotgépben. Szárazon pirítsuk meg egy kicsit a diót, majd adjuk a zöldségekhez és még aprítsuk egy kicsit. Az...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű