k:
1 db kígyóuborka
50 dkg paradicsom
2 fej lila hagyma
10 dkg olajbogyó
25 dkg fetasajt
kb. 8 ek. olíva olaj
1/2 citrom leve
só, őrölt bors, morzsolt oregáno
A zöldségeket megmosom, és közel azonos kockákra felvagdalva egy tálba teszem. Rádobálom a kettévágott olajbogyót és a kockákra vágott fetasajtot. Meglocsolom a citrom levével és az olívaolajjal, majd megszórom a fűszerekkel. Óvatosan összeforgatom, és a hűtőben hagyom összeérni.
A zellert gyufaszál vastagságúra vágjuk és meglocsoljuk citrom lével, hogy nem barnuljon meg. Az almával szintén így teszünk. A diót durvára vágjuk. A sajtot felkockázzuk. Ezek...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűkis kockára vágva megfőztem a karalábét, sós vízben, leszűrtem és egy kanál krémsajttal elkevertem, majd egy deci natúr joghurt is került hozzá, ezzel alaposan botmixerrel eldolgoz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tojásokat főzzük keményre, Ha megpucoltuk a tojásokat, vágjuk félbe, és óvatosan vegyük ki a sárgájukat. A franciasaláta-keveréket kevés sós vízben főzzük puhára, nagyjából 10...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű