k:
1 db kígyóuborka
50 dkg paradicsom
2 fej lila hagyma
10 dkg olajbogyó
25 dkg fetasajt
kb. 8 ek. olíva olaj
1/2 citrom leve
só, őrölt bors, morzsolt oregáno
A zöldségeket megmosom, és közel azonos kockákra felvagdalva egy tálba teszem. Rádobálom a kettévágott olajbogyót és a kockákra vágott fetasajtot. Meglocsolom a citrom levével és az olívaolajjal, majd megszórom a fűszerekkel. Óvatosan összeforgatom, és a hűtőben hagyom összeérni.
A brokkolit rózsáira szedjük, a répát megtisztítjuk felvágjuk és megfőzzük sós vízben, majd leszűrjük.. A sajtot, a sonkát, csirkemellet, és a pritaminpaprikát egyforma kis kockák...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAz összes zöldséget megtisztítom, megmosom. Az almareszelő durva fokán lereszelem. A mártásához az olajat simára keverem a citromlével és a mustárral, sózom, borsozom és kevés...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesA salátát, a tarját, a sonkát és a sajtot vékony csíkokra szeleteljük, majd jól összekeverjük. A kukoricát lecsepegtetjük, majd hozzákeverjük a többi hozzávalóhoz. A tejfölt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFélbevágjuk a főtt tojásokat, egy kiskanál segítségével kiszedjük a sárgájukat. A megfőtt tojássárgájákat összekeverjük a szobahőmérsékletű vajjal, sóval, borssal, szerecsendióval...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű