1 kg csirkecombfilé ( én magam filéztem így olcsóbb)
Páchoz:
2 dl olaj
1 cs szárnyas fűszerkeverék
1 tk pirospaprika
3-4 gerezd fokhagyma
bors, só
1 kis vöröshagyma
Köret:
1 kg burgonya
1 kis fel lila és fehér káposzta
1 kígyóuborka
1 nagy doboz tejföl
1 csomag fokhagymapor vagy tzatziki
A csirkecombfilét vékony csíkokra vágom. A páchoz a hozzávalókat összekeverem egy tálban, majd beleforgatom a húst. Fóliával lefedve egy éjszakára a hűtőbe teszem. Másnap a húst addig sütöm, míg az összes páclé el nem sül, és a hús puha nem lesz. Ha szükséges öntök alá egy kis vizet.
A krumplit hasábokra vágom, forró olajban kisütöm.
A tejfölt összekeverem a fokhagymaporral, vagy a tzatzikivel, a káposztát vékony csíkokra, az uborkát vékony szeletekre vágom, belekeverem az öntetbe, tálalásig hűtőbe teszem.
Tálaláskor egy tányérra halmozok a húsból,
A pulykamellet jól megmossuk, és apró kockára vágjuk. A hagymát lereszeljük, a fokhagymát összezúzzuk. A joghurtot, a tejet, a tésztát és a fokhagymát összekeverjük és a húsra öntj...
Elkészítési idő:A húst csíkokra szelem és a fűszerekkel, zöldség ízesítővel,(keverékkel) szójaszósszal, olívaolajjal, összekeverem, majd legalább 2 órára hideg helyre teszem. A zöldségkeveréket...
Elkészítési idő:A csirkecombok bőrét fellazítom, majd besózom őket, és félreteszem. A sav. káposztát (ha nagyon savanyú átöblítem) kinyomkodom, és apróra vágom. Egy pici olíva olajon átsütöm az ap...
Elkészítési idő: