menu

Családireceptkönyv.hu

HIDEG GÍÜMÖLCS LEVES


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Összesen: 45 dkg ribizli, meggy, málna, eper, őszibarack, sárgabarack, alma stb., illetve, ami a kamrában található. Bármilyen gyümölcs-kombináció (fagyasztott és befőtt is) jó.

Elkészítés:


A gyümölcsöket kimagozzuk, daraboljuk, egy tálba tesszük, lehűtjük, két-három kanál cukrot, vagy édesítőt adunk hozzá, narancsitalt öntünk rá, majd 3-4 dl tejszínből könnyű habot készítünk és ráöntjük a gyümölcsre.
Ha tilos tejterméket fogyasztanunk, akkor a gyümölcs egy részét össze-turmixszoljuk, és azzal sűrítjük.

HIDEG GÍÜMÖLCS LEVES

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Karamellás túrós csokitorta
Karamellás túrós csokitorta

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Tünde
Málnakrémleves
Málnakrémleves

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Alíz
Sült paprikás paradicsomleves
Sült paprikás paradicsomleves

A paprikákat megmossuk és szárazra töröljük, majd a sütő grillfokozatán 200 fokon kb. 1 óra alatt megsütjük. Negyed óránként megforgatjuk őket, hogy minden oldaluk szépen megsüljön...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Wasabi-mangóleves
Wasabi-mangóleves

Hámozzuk meg és magozzuk ki a mangókat. Egy fél mangó húsát tegyük félre. Pürésítsük a többi mangót, és tegyük félre. Egy közepes méretu edényben öntsük össze a vizet, cukrot, sz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk