Összesen: 45 dkg ribizli, meggy, málna, eper, őszibarack, sárgabarack, alma stb., illetve, ami a kamrában található. Bármilyen gyümölcs-kombináció (fagyasztott és befőtt is) jó.
A gyümölcsöket kimagozzuk, daraboljuk, egy tálba tesszük, lehűtjük, két-három kanál cukrot, vagy édesítőt adunk hozzá, narancsitalt öntünk rá, majd 3-4 dl tejszínből könnyű habot készítünk és ráöntjük a gyümölcsre.
Ha tilos tejterméket fogyasztanunk, akkor a gyümölcs egy részét össze-turmixszoljuk, és azzal sűrítjük.
Elkészítése: A sárga piskótához a tojások sárgáját a cukorral alaposan kikeverjük, majd a fehérjét csipet sóval felverjük. A liszthez hozzáadjuk a sütőport és elkeverjük. A sárg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsomot és az uborkát megmossuk, a hagymát meghámozzuk. Nagyobb darabokra vágjuk a hozzávalókat (a kenyeret is) és egy tálban összekeverjük, megsózzuk. Összekeverjük a bal...
Elkészítési idő: 15perc Nehézség: KönnyűElkészítése: A tojást a cukorral, a tejjel és az olajjal kikavarjuk. A lisztet és a sütőport is beletesszük, meggyúrjuk a tésztát. Ha ragacsos, adunk hozzá még egy kevés lisztet....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű